SPORT Acum 2 zile, 22 ore

Când o putem urmări pe covăsneanca Incze Kriszta la Jocurile Olimpice de la Paris? Programul sportivei

de Covasna Media | 376 vizualizări

La Jocurile Olimpice de la Paris 2024, județul Covasna a rămas cu două reprezentante, și anume sportiva Incze Kriszta și arbitra de baschet Györgyi Viola, după ce ciclistul montan Molnár Ede a fost nevoit să se retragă. Așa că iată când putem urmări parcursul luptătoarei Incze Kriszta la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. 

Sportiva din Sfântu Gheorghe va intra în competiție vineri, 9 august. Atunci au loc calificările, sferturile și semifinalele la luptele libere, categoria 62 de kg feminin, de la ora 12:30, conform digisport.ro

Incze Kriszta va intra în competiție pe Champs de Mars Arena din Paris. 

Imediat în ziua următoare, sâmbătă, 10 august, de la ora 12:00, în aceeași locație au loc recalificările. Finala la lupte libere la categoria 62 de kg feminin, unde concurează sportiva din Sfântu Gheorghe, va avea loc tot sâmbătă, 10 august, însă de la ora 21:50. 

La Jocurile Olimpice de la Paris 2024 județul Covasna este reprezentat și prin arbitra de baschet Györgyi Viola.

Jocurile Olimpice de la Paris 2024: covăsneanul Molnár Ede, nevoit să abandoneze 

Sportivul din județul Covasna Molnár Ede a fost nevoit să abandoneze cursa de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 din cauza unor probleme tehnice, a anunțat Agenția Națională pentru Sport (ANS). 

„Șansele i-au fost potrivnice azi lui Ede Molnár, care a fost nevoit să abandoneze cursa de mountain bike cross-country olympic de la Paris 2024, din cauza unei probleme tehnice la roata din spate. Dezamăgirea trebuie să fie mare și îi suntem alături, mulțumindu-i pentru efortul depus pentru a ajunge la Jocurile Olimpice, dar și pentru a lupta în competiție, până la momentul incidentului tehnic. Continuăm să-l susținem și să-l încurajăm pe Ede și îi dorim mult succes în continuare”, au transmis reprezentanții ANS. 

Jocurile Olimpice de la Paris se desfăşoară în intervalul 26 iulie - 11 august, iar Jocurile Paralimpice vor avea loc în perioada 28 august-8 septembrie.

În cele 19 zile ale competiţiei olimpice se vor desfăşura 329 de probe sportive. Un număr de 20.000 de jurnalişti sunt acreditaţi pentru a relata din cele 35 de locaţii dedicate ale competiţiei olimpice, iar 45.000 de voluntari s-au angajat să se implice pentru a sprijini buna desfăşurare a acestei ediţii a Jocurilor Olimpice, scrie Agerpres. 

Sursa foto: Comitetul Olimpic și Sportiv Român/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.