SPORT 26 octombrie 2009

Campioni naţionali pe aparate ale gimnasticii artistice masculine

de Covasna Media | 636 vizualizări
[singlepic=485,250,250,,left]Doi tineri tineri sportivi – Vlej Zsombor şi Alexandru Iordache, de la CSŞ Liceul Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe, au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Naţional Individual pentru juniori la gimnastică artistică masculină ce a avut loc la Bistriţa. Vlej Zsombor şi Alexandru Iordache au devenit ambii campioni naţionaliprimul la Inele iar cel de-al doilea la Cal cu mânere.

Doi tineri tineri sportivi – Vlej Zsombor şi Alexandru Iordache, de la CSŞ Liceul Mikes Kelemen din Sfântu Gheorghe, au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Campionatul Naţional Individual pentru juniori la gimnastică artistică masculină ce a avut loc la Bistriţa.

Vlej Zsombor şi Alexandru Iordache au devenit ambii campioni naţionaliprimul la Inele iar cel de-al doilea la Cal cu mânere.

La concursul individual compus Vlej Zsombor s-a clasat pe locul III, cu 75,850 puncte, iar in finala de la paralele pe locul II, cu 13,350 puncte. În total, tinerii sportivi din Sfântu Gheorghe antrenaţi de Bende Iosif au obţinut cinci medalii: două de aur, una de argint şi două de bronz.

M.R.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
razvan, 30 octombrie 2009
bravo!!!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.