SPORT 11 octombrie 2010

Campionatul regional de coastă

de Covasna Media | 438 vizualizări
Prima etapă a Campionatului regional de coastă „Trofeul Metabond” desfăşurată duminică pe traseul „Şugaş Băi” a fost catalogată de către toţi participanţii cu calificativul „Excelent” la toate capitolele. În ciuda timpului relativ neprietenos, concretizat prin cer înnorat şi carosabil umed, s-a reuşit desfăşurarea competiţiei în condiţii excelente, fără evenimente, încununând strădania fiecărui pilot. La categoria Nelicenţiaţi

Prima etapă a Campionatului regional de coastă „Trofeul Metabond” desfăşurată duminică pe traseul „Şugaş Băi” a fost catalogată de către toţi participanţii cu calificativul „Excelent” la toate capitolele. În ciuda timpului relativ neprietenos, concretizat prin cer înnorat şi carosabil umed, s-a reuşit desfăşurarea competiţiei în condiţii excelente, fără evenimente, încununând strădania fiecărui pilot.

La categoria Nelicenţiaţi, rezultatul cel mai bun l-a obţinut Balazs Arpad pe un Renault Clio cu timpul de 02:36,48 în timp ce la categoria Licenţiaţi - L2, timpul cel mai bun l-a obţinut Teodor Vlad pe un Opel Kadett cu timpul de 02:21,12.

Podiumul la categoria OPEN a fost ocupat de către pilotul local Andreoiu Marcus, cu timpul de 02:18,94, el a concurat cu un Opel Corsa.

Evenimentul a fost susţinut de către Consiliul Judeţean Covasna şi de Primăria Municipiului Sf. Gheorghe.

Următoarele etape ale Campionatului regional vor avea loc în 2011.

Buzea Florin

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.