SPORT 21 septembrie 2017

Campionatul naţional feminin de baschet tineret în pericol de nedisputare

de Covasna Media | 594 vizualizări

Federaţia Română de Baschet a anunţat că, în conformitate cu reglementările în vigoare, în acest sezon nu se va organiza o ediţie a Campionatului Naţional feminin de baschet pentru echipe de tineret sub 20 de ani. Motivul este că, pentru participare, şi-au exprimat intenţia doar cinci formaţii, printre care şi Colegiul Naţional „Nagy Mózes” Tg. Secuiesc. Celelalte adversare ipotetice, pentru baschetbalistele covăsnence, ar fi: CS Rapid Bucureşti, CSS-CSM Târgovişte, CSS-CSM Ploieşti şi Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Oradea.

Delegaţii echipelor enumerate caută acum o soluţie pentru ca, până la urmă, să se utilizeze o portiţă regulamentară, iar competiţia să aibă loc. În afara rezultatelor sportive, pragul competiţional de tineret este foarte important pentru tranziţia de la juniori la seniori.

Tot de pe arenele cu panouri, Sepsi Sic Sf. Gheorghe dorea să parafeze un meci amical, la finele acestei săptămâni, cu CSBT Alexandria, din judeţul Teleorman. Oaspetele au anulat, însă, deplasarea, invocând drumul lung şi apropierea meciurilor din primul tur al Cupei României, fază de la care echipa noastră este exceptată.

Pe de altă parte, mai trebuie menţionat şi că mai multe echipe de juniori, băieţi şi fete, din judeţul Covasna, vor participa în campionatele naţionale rezervate diverselor categorii de vârstă.

Vom reveni.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.