SPORT Acum 2 zile, 2 ore

Campionatul Național de Gimnastică Ritmică și Cupa României, la Sepsi Arena

de Daniela Luca | 354 vizualizări

Între 3 și 6 octombrie, Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe va fi din nou gazda celor mai talentați gimnaști ai țării, în cadrul Campionatului Național de Gimnastică Ritmică și Cupei României. Evenimentul va aduce la un loc cele mai bune sportive din România, pregătite să ofere reprezentații spectaculoase, atât la nivel individual, cât și în perechi. Intrarea este gratuită, iar programul competițiilor începe zilnic la ora 10:00.

Hai să susținem împreună cei mai talentați gimnaști ai țării la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică și Cupa României, care se va desfășura din nou la Sfântu Gheorghe, în perioada 3-6 octombrie. Pe parcursul celor patru zile, cei mai talentați sportivi ai țării își vor măsura forțele în diferite categorii de vârstă, oferind publicului din Arena Sepsi reprezentații spectaculoase, atât individuale, cât și de perechi”, transmit reprezentanții Sepsi Rekreativ, pe pagina de Facebook.

3-4 octombrie - Campionatul Național de Junioare și Senioare

Sportivele de top, inclusiv componente ale lotului național cu multiple medalii europene și mondiale, vor concura la Sepsi Arena. Aceste două zile vor fi marcate de talent și emoție, pe măsură ce gimnastele vor lupta pentru medalii și calificarea la Cupa României.

5 octombrie - Campionatul Național de Junioare IV

Micile gimnaste, cu vârste cuprinse între 7 și 9 ani, vor încânta publicul cu un spectacol plin de energie, culoare și mișcări grațioase. Spectatorii vor putea susține viitorul gimnasticii ritmice din România.

6 octombrie - Cupa României la Gimnastică Ritmică

Ultima zi a competiției va aduce în fața publicului cele mai talentate sportive, clasate în primele 6 locuri la Campionatele Naționale.

Vino să le vezi concurând și să te lași cucerit de magia gimnasticii ritmice! Intrarea este liberă”, transmit organizatorii.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu ACS Carla Ritmic Gim Brașov și Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.