SPORT 10 martie 2014

Campionatul judeţean de baschet amator Covasna: O nouă calificarea a echipei MNCR în play-off

de Covasna Media | 651 vizualizări

Echipa MNCR_play off 2014

În Sala de sport a Colegiului Naţional „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe a avut loc vineri restanţa din Etapa a VI-a din cadrul Campionatului Judeţean de Baschet Amator – meciul dintre Drink Team (locul 5) şi Muzeul Naţional al Carpaţilor Răsăriteni (MNCR), aflată pe poziţia a şasea în clasament. Partida a fost arbitrată în teren de Bernád Levente şi Kolozsi Hunor, masa oficială fiind asigurată de Sinka Attila şi Taranek Janos.

Componenţa echipelor a fost următoarea:

MNCR: Chiricescu Andrei, Chiricescu Andrea, Zsiga, Moldovan, Socaciu, Neagoe şi Buzea.

Drink Team: Farkas, Sipos, Benkő, Bărburiceanu, Bartha, Fodor, Olah şi Bujdosó.

În primul sfert, deşi au fost multe situaţii bune de a marca, jucătorii ambelor echipe au înscris puţine puncte şi la finalul celor 8 minute de joc, Drink Team conducea pe tabelă cu scorul de 8-7. În al doilea sfert, Drink Team a preluat iniţiativa în joc şi pe fondul ratărilor jucătorilor MNCR, diferenţa de scor s-a mărit, astfel, scorul la pauza mare era de 22-16, pentru Drink Team.

Sfertul al treilea s-a jucat cu maximă concentrare în faza defensivă, practic ambele echipe au încercat să surprindă adversarul pe faza de atac. Jocul nu a dat roade, practic în acest sfert au fost înscrise numai 10 puncte, astfel încât scorul la finalul sfertului era de 26-22, pentru Drink Team.

În ultimul sfert al meciului, Drink Team a jucat să-şi conserve avantajul pe tabela de marcaj, în timp ce MNCR a forţat egalarea. Din dorinţa de a marca puncte în vederea obţinerii victoriei, MNCR a ratat foarte mult, situaţie speculată de jucătorii Drink Team, care s-au mobilizat mai mult şi au reuşit să înscrie în acest sfert 14 puncte. Jocul slab din atac, precum şi ratările în situaţii foarte clare de a marca din acest sfert au dus la înscrierea de către MNCR a numai 4 puncte.

La fluierul final al arbitrilor, rezultatul pe tabela de marcaj indica scorul de 40-26 în favoarea Drink Team, victorie care îi asigură acestei echipe poziţia a 5-a în clasamentul campionatului şi calificarea în play-off.

Chiar dacă MNCR a pierdut acest meci, punctele acumulate în partidele anterioare au fost suficiente pentru ocuparea ultimului loc din cadrul play-off-ului campionatului, terminând pe poziţia a 6-a la finalul celor XII etape, cu 19 puncte (7 victorii şi 5 înfrângeri).

În clasamentul coşgeterilor, jucătorul MNCR Andrei Chiricescu ocupă Locul I cu 188 de puncte marcate în acest campionat, la egalitate cu Bardocz Robert, din echipa Bad Boys.

Echipa MNCR se califică pentru a doua oară consecutiv în play-off-ul Campionatului judeţean de baschet amator Covasna, unde se va întâlni în fazele superioare ale competiţiei cu puternicele echipe Da Bomb, Bad Boys, SG Stars, Sepsi ISE şi Drink Team.

Felicitări jucătorilor MNCR pentru calificarea obţinută şi mult succes în faza următoare!

Mulţumiri organizatorilor pentru excelenta desfăşurare a campionatului de baschet adresat amatorilor şi iubitorilor de sport şi fair play.

Coordonatori echipă MNCR: Andrea Chiricescu şi Dan Buzea

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.