SPORT 15 iunie 2015

Campioană și vicecampioană mondială la lupte, de la CSM Sfântu Gheorghe

de Mirela Cara Dragu | 974 vizualizări

Mădălina Linguraru și Mihaela Obreja s-au clasat pe primele două locuri la Mondialele de Lupte pe plajă

Weekendul care tocmai s-a încheiat s-a aflat sub semnul luptelor, care au adus medalii importante pentru CSM Sfântu Gheorghe. În perioada 13-14 iunie, la Mangalia a avut loc Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă, la care au participat sportivi și sportive din 12 țări. Cele mai multe medalii au fost câștigate de reprezentanții României, care în total au obținut 30 de locuri pe podium.

Așa cum ne-a obișnuit în ultima perioadă, CSM Sfântu Gheorghe a obținut și la acest campionat rezultate deosebite. Interesant a fost faptul că la categoria 60 kg feminin, finala s-a disputat între două sportive ale clubului nostru, respectiv Mădălina Linguraru, care a devenit campioană mondială, și Mihaela Obreja, care a ocupat automat poziția de vicecampioană.

CSM Sfântu Gheorghe a obținut de asemenea și locul III la categoria 70kg feminin, prin sportiva Roxana Andrei.

„Le felicit cu bucurie pe toate cele trei sportive ale noastre. Rezultatele lor înseamnă foarte mult pentru CSM Sfântu Gheorghe”, ne-a declarat directorul clubului, George Carcadia. El a transmis totodată informația că în perioada 19-22 iunie, atleta CSM Claudia Bobocea va participa la Campionatul European pe Echipe de la Heraklion (Grecia), de unde speră să se întoarcă cu rezultate foarte bune.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
liliana, 16 iunie 2015
Linguraru Madalina a ocupat locul I si este campioana mondiala la categoria 48 kg si sportiva Andrei Roxana a ocupat locul II vicecampioana mondiala la categoria 70 kg acestea sunt rezultatele citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.