SPORT 22 mai 2018

Campioana Maria Raluca Artene selecționată din nou în lotul național

de Covasna Media | 895 vizualizări

După cum ne-a obișnuit, covăsneanca Maria Raluca Artene își confirmă valoarea, fiind selecționată pentru a treia oară, consecutiv, în lotul național de înot/ juniori, al României. Rezultatele deosebite, obținute anterior la Campionatele Naționale de Seniori, Tineret și Juniori de la Bacău, i-au adus această selecționare, care reprezintă pe de o parte o recunoaștere a calitățiilor și performanțelor sale, iar pe de altă parte o onoare atât pentru ea, cât și pentru orașul nostru.

Maria Raluca Artene își clădește cu răbdare, pasiune și conștiinciozitate drumul. Știe că doar cu muncă susținută poate ajunge pe prima treaptă a podiumului, este campioana noastră, a covăsnenilor, membră a lotului național și urmează a participa la Campionatele Internaționale de înot ale României, sub egida Asociației Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, care se vor desfășura în perioada 24 - 27 mai, a anului curent, la bazinul olimpic Tolea Grințescu, din cadrul Complexului Sportiv Dinamo, din Capitală.

La acest eveniment vor participa alături de sportivii români și sportivi din Turcia, Liban, Republica Moldova, Sierra Leone/Africa, Lituania, Georgia, Marea Britanie, Grecia.

Le dorim succes atât sportivei cât și antrenorului său, Grosu Ciprian.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.