SPORT 6 aprilie 2022

Bogdan Mitrea și Adnan Aganovic, în echipa etapei

de Covasna Media | 857 vizualizări

Jocul bun și victoria la scor, 6-0 cu Academica Clinceni, din etapa a 3-a contând pentru faza de Play-Out a Ligii 1, a propulsat doi jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei, alcătuită de Liga Profesionistă de Fotbal.

Sepsi OSK a dat un adevărat recital de goluri în partida cu Academica Clinceni, șase la număr, după o partidă care a avut două reprize simetrice. Alb-roșii au marcat câte trei goluri în fiecare repriză și astfel și-au trecut în cont cel mai categoric succes de când se află în Liga 1. Pentru contribuția la această victorie, Liga Profesionistă de Fotbal a nominalizat doi jucători de la Sepsi OSK în echipa ideală a etapei: Bogdan Mitrea și Adnan Aganovic.

Motivația alegerii lor de către Liga Profesionistă de Fotbal a fost următoarea: „Bogdan Mitrea - A înscris a cincea oară în acest sezon şi a ajuns la 30 de goluri marcate în 172 de jocuri disputate în Liga 1 (...) Adnan Aganovic - A marcat, a pasat decisiv şi a produs alte câteva momente de panică în apărarea adversă.”

Pentru Sepsi OSK urmează, de pe 10 aprilie până pe 23 aprilie, un adevărat tur de forță. Trupa lui Cristiano Bergodi va avea patru partide extrem de grele, trei în campionat, la Botoșani, acasă cu UTA și în deplasare la Rapid București, toate aceste echipe în luptă pentru primele două poziții din Play-Out, respectiv semifinala Cupei României cu Universitatea Craiova.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.