SPORT 28 decembrie 2010

Bilanţul Cercului de alergare Gall Lajos

de Covasna Media | 407 vizualizări

Am ajuns la ora bilanţului, putem să socotim ce am realizat din planurile noastre. Anul care se încheie în câteva zile a fost foarte bun pentru membrii Cercului de alergare Gall Lajos în privinţa rezultatelor obţinute.

Principala noastră mulţumire este că am putut să organizăm concursurile noastre tradiţionale:

- a 20-a ediţie a concursului „Ziua de alergare Gall Lajos“ cu aproape 400 de participanţi

- a 8-a ediţie a „Semimaratonului Sfântu Gheorghe“ cu peste 200 de participanţi

- a 20-a ediţie a „Crosului Moş Nicolae“ cu 300 de copii

- a 9-a ediţie a Ştafetei ‘48/’49, care a străbătut mai multe localităţi din judeţele Harghita şi Covasna, aici am reuşit să mobilizăm pesate 600 de oameni doritori de mişcare în aer liber.

Anul acesta am participat la 19 concursuri la care am obţinut 61 de madalii, 32 de aur, 16 de argint şi 13 de bronz. La patru concursuri, supermaratoane, am participat cu echipe unde am obţinut 11 medalii de aur, 21 de argint şi 1 de bronz la clasamentele generale sau pe categorii de vârstă. Am avut participanţi şi la Campionatul European de Veterani de la Nyiregyhaza.

Cele mai bune rezultate ale noastre au fost:

- locul I la Ultrabalaton secţiunea non-stop, din 95 de ştafete, am parcurs cei 212 km în 14 ore 24 minute 3 secunde, echipa clasată pe locul II a venit în urma noastră la peste 42 de minute

- locul II la Supermaratonul Békéscsaba-Arad-Békéscsaba în clasamentul general

- locul I la Supermaratonul Miercurea Ciuc-Tuşnad-Miercurea Ciuc în clasamentul general Aceste rezultate nu s-ar fi obţinut fără ajutorul primit de la Consiliul Local al municipiului Sfântu Gheorghe, Consiliul Judeţean Covasna, Direcţia pentru Sport şi Tineret Covasna, precum şi de la întreprinzătorii particulari care şi în aceste vremuri grele ne-au acordat un sprijin considerabil la organizarea manifestăriilor noastre şi prezenţei noastre la concursuri. Credem că rezultatele obţinute de noi au acoperit încrederea lor, şi sperăm ca şi în anul care vine să ne poată sprijini.

Urăm tuturor iubitorilor de sport un an nou fericit plin de realizări!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.