SPORT 17 mai 2018

Benjamin Kuku i-a cerut scuze lui Haruț

de Covasna Media | 1059 vizualizări

Cea mai încinsă fază a meciului Sepsi OSK – ACS Poli Timișoara a fost accidentarea lui Haruț, lovit la cap de Kuku. La interviurile de după meci, fotbalistul nostru i-a cerut scuze public lui Haruț. Kuku a fost eliminat direct cu cartonaș roșu, măsura disciplinară fiind acoperită de litera regulamentului.

Kuku nu este la prima „ispravă” de acest gen, în condițiile în care ne amintim de ciocnirea în care l-a lovit pe coechipierul său, Petrovikj, la meciul cu FCSB, pe Arena Națională.

Pe de altă parte, Haruț a fost scos de pe teren în stare de inconștiență, dar fotbaliștii prezenți în preajma locului unde s-a produs accidentarea au intervenit imediat, astfel că victima nu și-a înghițit limba. Haruț a fost transportat pe targă la spital, cu gâtul imobilizat.

La Spitalul Județean de Urgență din Sf. Gheorghe medicii au intervenit și l-au stabilizat pe fotbalist, iar primele investigații nu au relevat nimic grav. Haruț a fost transportat apoi, cu ambulanța, la Brașov, pentru investigații mai amănunțite și pentru monitorizarea stării sale de sănătate.

La rândul său, Benjamin Kuku a efectuat și el o tomografie computerizată, însă lovitura la cap nu i-a provocat alte probleme.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.