SPORT 3 mai 2018

Baschetbalistele luptă pentru medalie la Târgoviște

de Covasna Media | 752 vizualizări

Sala Sporturilor “Transilvania” din Sibiu și Sala Sporturilor din Târgoviște găzduiesc începând din 2 mai, întrecerile din cadrul Turneelor Finale ale Campionatelor Naționale U18, masculin și feminin, ediția 2017-2018. Astfel, cele mai valoroase 12 echipe de juniori din țară se vor confrunta la Sibiu și Târgoviște, în perioada 2-6 mai, pentru stabilirea ierarhiilor finale interne din actualul sezon, la festivitățile de premiere urmând să fie acordate și deja tradiționalele premii speciale oferite celor mai apreciați sportivi și sportive.

Astfel, în urma rezultatelor înregistrate în primele faze ale competiiei dedicate echipelor masculine U18, la startul Turneului Final care va avea loc la Sibiu se prezintă cele mai în formă șase echipe: Agronomia București, CN Aurel Vlaicu București, CSM Steaua București, CSU Sibiu, CSS Tg. Jiu și U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Totodată, în urma rezultatelor înregistrate în primele faze ale competiției dedicate echipelor feminine U18, în aceeași perioadă, dar la Târgoviște, se vor prezenta la startul întrecerilor finale cele mai valoroase șase echipe feminine din actuala ediție de campionat: ACS Napoca Baschet Cluj, CSS Sf. Gheorghe, CSS CSM Târgoviște, CSU Brașov, LAPI Dej și Olimpia București.

Județul Covasna este reprezentat de către formația Clubului Sportiv Școlar din Sf. Gheorghe, care și-a propus, drept obiectiv, o clasare cât mai sus la turneul final.

Mult succes!

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.