SPORT 25 iulie 2018

Baschetbalistele în clasamentul 3x3

de Covasna Media | 541 vizualizări

În această vară, în premieră, Federația Română de Baschet organizează Campionatele Naționale, masculin și feminin, la baschet 3X3, variantă olimpică a sportului cu mingea la coș.

Mai întâi, în mai multe locații din țară, sunt organizate turnee preliminare, cu adițiune de puncte. Turneele respective sunt deschise atât echipelor care reprezintă cluburi sportive, de drept public sau privat, precum și echipelor de amatori.

ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe a participat la un singur turneu, cel de la Galați, pe care l-a câștigat și și-a adjudecat 11 953 de puncte, conform sistemului internațional de atribuire a punctelor în turnee de baschet 3x3.

ACS KSE Tg. Secuiesc a strâns puncte de la tei turnee, după cum urmează: 0 la Cluj, 3730 la Sibiu și 7745 la București, Băneasa. Cu un total de 11475 de puncte, covăsnencele se află pe locul 15 în clasamentul general, Sepsi SIC fiind pe locul 14.

Până la turneul final, formațiile noastre își pot optimiza zestrea deoarece mai sunt programate încă patru turnee, în provincie, la Piatra Neamț, Rm. Vâlcea, Ploiești și Timișoara.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.