SPORT 3 februarie 2020

Barabás András, recorduri personale la Póvoa De Varzim

de Covasna Media | 2013 vizualizări

Un sfârșit de săptămână notabil pentru sportivul Barabás András (2003), care a reprezentat Asociația Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, la competiția internațională de înot open, la XI Meeting Internacional da Póvoa de Varzim, care a avut loc la bazinul olimpic (50m) de la Póvoa de Varzim, Portugalia.

            Competiția, autorizată de Liga Europeană de Natație (LEN), s-a desfășurat pe 01 - 02 februarie și a fost organizată de Asociația de Natație din Nordul Portugaliei și autoritățile locale.

            Aflată la cea de-a XI-a ediție, a reunit 501 înotători (284 masculin și 217 feminin) de la 50 de cluburi din Egipt, Spania, Franța, Italia, Portugalia și România.

            Rezultatele tehnice ale înotătorului ACS Ciprian sunt:

            - Barabás András, elev al Colegiului Național „Mihai Viteazul”,  a realizat două recorduri personale la probele de 50m, cu timpul 25”67 și 100m liber, cu timpul 56”50, obținând locurile 24 și 27 la open (seniori).

            “Sportivul Barabás András s-a aflat într-o formă bună la această competiție internațională la care au concurat mulți dintre cei mai buni înotători din Portugalia și nu numai. Recordurile personale prin timpii obținuți ne bucură, sunt rezultatele antrenamentelor și bine-nțeles voința sportivului de a performa”, a declarat  antrenorul maestru Ciprian Grosu.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.