SPORT 17 februarie 2011

Arbitrii din Liga I şi-au dat testele la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 653 vizualizări
Timp de trei zile, arbitrii din Ligii I de fotbal au efectuat cursuri de perfecţionare, atât teoretice cât şi practice. Cursurile teoretice le-au efectuat în Braşov, iar ieri aceştia s-au aflat la Sfântu Gheorghe pe pista de atletism a bazei sportive CSM unde au dat testele fizice. Printre cei prezenţi s-au aflat şi cei mai renumiţi arbitri din România, cum ar fi Cristi Balaj, Alexandru Tudor sau Marius Avram.

Timp de trei zile, arbitrii din Ligii I de fotbal au efectuat cursuri de perfecţionare, atât teoretice cât şi practice.

Cursurile teoretice le-au efectuat în Braşov, iar ieri aceştia s-au aflat la Sfântu Gheorghe pe pista de atletism a bazei sportive CSM unde au dat testele fizice. Printre cei prezenţi s-au aflat şi cei mai renumiţi arbitri din România, cum ar fi Cristi Balaj, Alexandru Tudor sau Marius Avram.

“Este adevărat că este cam frig, dar după cum se prezintă arbitrii, se vede că s-au antrenat intens, să sperăm că se va vedea la meciuri” a declarat Dan Petrescu, vicepreşedinte CCA.

Petrescu a mai spus că au ales Sfântu Gheorghe pentru testele fizice deoarece în Poiana Braşov nu erau curăţate de zăpadă toate culoarele de pe pistă şi astfel s-a preferat Sfântu Gheorghe, unde consideră că sunt condiţii bune, în special pista.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
salam, 17 februarie 2011
Adevarul e...ca Pista de la CSM Sf.Gheorghe e una dintre cele mai bune din tara...Cu siguranta este unul din putinele locuri bine ingrijite din Sfantu Gheorghe...Felicitari celor care se ocupa de citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.