SPORT 27 februarie 2024

Alergare comunitară „Așteptarea primăverii”, marca Fitness Tribe

de Daniela Luca | 758 vizualizări

Asociația Fitness Tribe organizează o nouă ediție a alergării comunitare, duminică, pe 3 martie, de la ora 10:00. Cei care vor să participe trebuie să știe că sunt două trasee, de 9 și de 17 kilometri. Și la această ediție, alergătorii care vor opta pentru traseul mai lung, care are și o diferență mai mare de nivel, vor trece și pe lângă vestitul copac șaman, spun organizatorii.

„Alătură-te nouă pentru o alergare plină de energie în deschiderea primăverii pe 3 martie, cu start la stadionul municipal! Sosirea începe de la ora 9:00, îmbracă-te până la ora 9:30 în vestiarele special deschise în acest scop. Adunarea tehnică începe la ora 9:30, încălzirea la 9:45, apoi la ora 10:00, plecăm în sus pe strada Vadász către pădure”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Traseul mai scurt are 9 km cu o diferență de nivel de aproximativ 250 de metri, iar cel lung este de 17 km cu o diferență de nivel de aproximativ 500 de metri.

„După experiența de alergare, ne întâlnim la Bertis Pub, unde vom savura împreună prânzul pentru care te rugăm să te înscrii pe acest link”, mai transmit organizatorii.

Cei interesați trebuie să știe că evenimentul se adresează tuturor iubitorilor de mișcare, fie că e vorba de alergători începători sau experimentați.

„Indiferent dacă sunteți un alergător experimentat sau un începător entuziast, această alergare este pentru voi! Nu contează ritmul sau distanța - ceea ce contează este că suntem împreună, sănătoși și motivați să ne bucurăm de mișcare și de natură. Vă îndemnăm să vă rezervați locul acum și să vă alăturați nouă pentru o alergare de primăvară de neuitat în pădure. Vă promitem că veți pleca cu inimile pline și cu amintiri de neuitat”, ne-a spus președintele Fitness Tribe, Lászlóffy Lóránd.

La ediția de anul trecut a alergării comunitare de primăvară au participat peste 100 de persoane.

Comunitatea de alergători Fitness Tribe din Sfântu Gheorghe a împlinit, la finalul lui 2023, șase ani de la înființare și numără în jur de 100 de membri activi.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.