SPORT 27 septembrie 2009

Aerobic live cu 200 de persoane

de Covasna Media | 621 vizualizări
[singlepic=367,400,200,,left]Programul de aerobic organizat sâmbătă de Ida Aerobic şi Asociaţia Rara Avis a atras în jur de 200 de persoane – participanţi şi vizitatori – pe Stadionul Mic din Simeria. Aerobicul a avut loc între orele 16 şi 18, ocazie cu care Ida a prezentat mai multe stiluri de aerobic şi i-a stimulat pe participanţi să se mişte împreună cu ea. Ea le-a explicat iubitorilor de mişcare câte ceva despre coregrafia de aerobic, iar cine a dorit a putut să încerce step aerobic

Programul de aerobic organizat sâmbătă de Ida Aerobic şi Asociaţia Rara Avis a atras în jur de 200 de persoane – participanţi şi vizitatori – pe Stadionul Mic din Simeria.

Aerobicul a avut loc între orele 16 şi 18, ocazie cu care Ida a prezentat mai multe stiluri de aerobic şi i-a stimulat pe participanţi să se mişte împreună cu ea. Ea le-a explicat iubitorilor de mişcare câte ceva despre coregrafia de aerobic, iar cine a dorit a putut să încerce step aerobic şi cangoo aerobic.

„În programul de aerobic în aer liber şi aerobic live am constatat că tinerii şi nu numai vor să facă sport, le place mişcarea în aer liber, ceea ce ne motivează să organizăm acest eveniment şi anul viitor. Ideea noastră este să par ticipe la program şi alţi instructori de aerobic din oraş şi din ţară şi chiar din străinătate, ca să fie şi alte stiluri de sport de masă”, a spus Kelemen Laszlo, coorganizator.

Ida Aerobic şi Rara Avis au organizat vara aceasta un program de aerobic în fiecare vineri, la care au participat de fiecare dată multe persoane. Scopul acţiunii era de a încuraja oamenii să facă mişcare şi să lase deoparte sedenta rismul.

Teme articol: Rara Avis aerobic Ida
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.