SPORT 7 martie 2019

Accident rutier din cauza vitezei neadaptate

de Covasna Media | 991 vizualizări

Miercuri dimineață, în jurul orei  7:50, pe  DN 12 la ieșirea din Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, a avut loc un eveniment rutier soldat cu rănirea ușoară a unei persoane.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că un tânăr de 26 de ani, care conducea un autoturism către ieșirea din oraș, a pierdut controlul într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, din cauza vitezei neadaptate, a intrat în derapaj și a ieșit în afara carosabilului, unde s-a răsturnat.

În urma evenimentului conducătorul auto s-a ales cu leziuni ușoare, iar cercetările sunt continuate de polițiști.

Oamenii legii le recomandă conducătorilor auto să adopte, în continuare, o conduită preventivă și să respecte regulile de circulație atunci când se află în trafic. Cu toate că vremea se încălzește ușor-ușor, nu trebuie să uitați de prudență, pentru a evita implicarea în accidente rutiere.

Circulați în permanență cu o viteză adaptată la condițiile de drum și de trafic, semnalizați din timp efectuarea oricărei manevre, pentru ca ceilalți participanți la trafic să aibă timpul necesar pentru a observa intenția dumneavoastră, iar pntru un plus de siguranță, păstrați o distanță corespunzătoare față de alte autovehicule.

(Sursa: IPJ Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.