SPORT 26 aprilie 2018

Abuzuri la vânzarea de bilete pentru meciul Sepsi OSK – Dinamo

de Covasna Media | 1056 vizualizări

Partida de fotbal din Liga I, faza play-out, dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și Dinamo București suscită, cum era și normal, un interes uriaș. În acest context, au apărut zvonuri legate de posibile abuzuri în ceea ce privește vânzarea biletelor de acces. Iată ce specifică, într-un comunicat făcut public și redat integral, conducerea Sepsi SK Sf. Gheorghe, prin vocea președintelui Diószegi László.

„O investigație internă amănunțită a arătat că au existat într-adevăr abuzuri în vânzarea biletelor. Unii angajați ai clubului, profitând de faptul că, conducerea se afla la Botoșani luni, au cumpărat foarte multe bilete. N-aș fi crezut niciodată că s-ar putea întâmpla așa ceva. Prin urmare, persoanele responsabile vor fi pedepsite sever.

Și pentru a clarifica situația, iată cum s-au distribuit biletele:

Am vândut biletele la două locații, de aceea s-au putut vinde 2670 bucăți în trei ore. Aproape toată lumea a cumpărat opt bilete, așa s-a ajuns la acest număr. Echipa de sprijin a solicitat 400 de bilete, am scos 170 de bilete pentru echipele de copii OSK, sponsorii au primit 220 de bilete și 66 de bilete s-a dat pentru membrii familiei jucătorilor OSK. Restul de 788 au fost achiziționate de personalul clubului fără permisiunea consiliului. Deci, așa rezultă numărul de 4300 de bilete vândute. Din cauză că vin fanii lui Dinamo, nu putem vinde mai multe bilete. Din păcate, stadionul nostru are doar atâtea locuri și nu putem schimba acest lucru.

Îmi cer scuze tuturor celor care au stat la coadă marți  dimineața devreme și n-au reușit să mai găsească bilete. Greșelile nu pot fi reparate/modificate, nu putem întoarce timpul, dar mi-ar plăcea ca cei care nu au găsit bilete după ce au stat la coadă să vină la sediul clubului în ziua de vineri pentru un mic cadou.

Mulți oameni greșesc când mă acuză că prietenii și cunoștințele mele au primit bilete de la mine. Nu este adevărat, nici chiar angajații mei de la brutărie nu au primit bilete de la mine. Avem și probleme din cauza asta ... În viitor vom reglementa strict accesul la bilete.

Aș dori să fie un fel de recompensă că luni, în centrul orașului veți putea urmări meciul pe un ecran uriaș.

Îmi pare rău pentru evenimente și sper că nu am pierdut încrederea reciprocă.

Haide, OSK!”

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.