SPORT 18 octombrie 2018

A.C.S. Ciprian Sfântu Gheorghe participă la competiția internațională de înot din Oslo

de Covasna Media | 949 vizualizări

A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe va lua startul, în perioada 19-21 octombrie 2018, la concursul de înot Lambertseter Open 2018, ce va avea loc în Oslo, capitala și cel mai populat oraș al Norvegiei. La acest concurs vor fi prezenţi 380 de înotători, de la 38 de cluburi, competiția fiind înscrisă în calendarul Ligii Europene de Natație.

A.C.S. CIPRIAN Sfântu Gheorghe va participa cu doi  sportivi, la masculin - Barabás András și Gyenge Attila, ambii în vârstă de 15 ani.

„Acum aproximativ două săptămâni, Barabás András a câștigat Cupa Sprint, înregistrând noi recorduri în cadrul competiției și, de asemenea, noi recorduri personale, fiind mai mult decât evidentă creșterea valorii sale sportive. Concursul de înot din Oslo este prima competiție internațională la care participă în acest an, dintr-o serie de competiții de acest fel ce vor urma și la care se vor prezenta. Nivelul competitorilor/competiției este ridicat, iar așteptările mele ca antrenor sunt mari, având în vedere calitățile lor, antrenamentele efectuate și rezultatele obținute până în prezent. Chiar dacă ne aflăm în plin proces de pregătire, sportivii noștri sunt motivați pe deplin să aibă cea mai bună cursă a lor de până acum și desigur să obțină medalii“, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.