SPORT 20 octombrie 2023

A șasea înfrângere consecutivă

de Covasna Media | 566 vizualizări

Prima repriză nu a fost prea bogată în faze de poartă. Totuși, Sepsi OSK a ratat șansa de a deschide scorul, chiar în minutul  4. Katanec l-a faultat în catreu pe Ștefănescu, dar Matei a trimis din penalty în bara transversală. În continuare Poli Iași a fost mai periculoasă, dar Niczuly a avut două intervenții bune la șuturile expediate de Roman. De partea elevilor lui Liviu Ciobotariu am consemnat doar acținunea lui Ștefan, a cărui centrare a fost reluată în plasa laterală de Matei.

În debutul părții secunde gazdele au deschis scorul. După o fază spectaculoasă, Marchioni l-a găsit în careu pe L.Phelipe, o schimbare inspirată a lui Leo Grozavu la pauză, și acesta a marcat. Câteva minute mai târziu, același L.Phelipe a centrat pentru Buș care a reluat peste poartă. În replică Sepsi OSK a avut o ocazie prin Matei, dar acesta a ratat execuția din fața porții. O fază importantă a avut loc în minutul 81, când Debeljuh a marcat, dar în urma consultării sistemului VAR golul a fost anulat pe motiv de offside. Ultima oportunitate a aparținut tot ieșenilor, dar Roman a reluat slab o nouă pasă de la excelentul L.Phelipe.

Sepsi Osk a ajuns la șase înfrângeri consecutive, și a coborât pe poziția a 12-a în clasament. În următoarea etapă alb-roșii vor evolua pe teren propriu cu FC Botoșani.

Superliga, Etapa 7, restanță

Poli Iași-Sepsi OSK 1-0(0-0)

Arbitru: Andrei Chivulete, Asistanți: Sebastian Gheorghe, Andrei Constantinescu

A marcat: L.Phelipe(48’)

Cartonașe galbene: Bordeianu(90’+7), Ailenei(90’+10)Matei(10’), Bălașa(53’), I.Gheorghe(90’+1)

Poli Iași: Ailenei - Katanec, Fl. Ilie, R. Ispas(Gheorghiță 90’+2) – Martac(Itu 74’), Al. Roman(Jatoba 90’+2), Bordeianu, Marchioni, Ștefanovici - A. Ciobanu(L.Phelipe 46’), Buș(Harrison 90’+6). Antrenor: Leo Grozavu 

Sepsi OSK: Niczuly- Aganovic(Varga 73’), Bălașa, Ninaj, Fl. Ștefan - I. Gheorghe, J. Rodriguez(Debeljuh 61’), Rența - C. Matei(Alimi 61’), Safranko(Rondon 61’), Ștefănescu. Antrenor: Liviu Ciobotariu

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.