SPORT 7 februarie 2011

A.S. Junior Soccer – Sfântu Gheorghe la Turneul Braşov Indoor Cup 2011

de Covasna Media | 879 vizualizări
În perioada 31.01 - 03.02.2011 A.S. Junior Soccer - Sfântu Gheorghe a participat la cea de-a II-a ediţie a turneului Braşov Indoor Cup 2011, care este considerat pe drept unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din România. Am participat la 2 categorii de varstă: 2001 - U10 şi 2003 - U8. Pentru echipa de U8 această competiţie a fost prima la care au participat, însă pentru început jocul a fost bun, copiii clasanduse pe

În perioada 31.01 - 03.02.2011 A.S. Junior Soccer - Sfântu Gheorghe a participat la cea de-a II-a ediţie a turneului Braşov Indoor Cup 2011, care este considerat pe drept unul dintre cele mai puternice turnee de fotbal din România. Am participat la 2 categorii de varstă: 2001 - U10 şi 2003 - U8. Pentru echipa de U8 această competiţie a fost prima la care au participat, însă pentru început jocul a fost bun, copiii clasanduse pe locul 12.

Echipa noastră, la categoria 2001, care în urmă cu 2 luni a reprezentat judeţul Covasna la faza zonală în cadrul competiţiei o ficiale organizate de FRF - Memorialul Gheorghe Ola, a intrat în grupa E, alături de Prosport Focşani, FC Benta 2 şi ACS Kinder Sangeorgiu de Mureş. Primul meci l-am câştigat cu 3-0 (vs Prosport Focşani) urmând să ne impunem şi în cel de-al II-lea meci cu 2-1 (vs FC Benta 2). Având deja 6 puncte am putut aborda ultimul meci mai relaxaţi, unde deşi echipa noastră a dat dovadă de un spirit de dăruire superior, ocaziile avute nu s-au putut fructi fica şi cum se întâmplă deseori în fotbal acele multe ocazii s-au răzbunat, astfel am pierdut cu 1-6.

Clasaţi fiind pe locul 2 în grupa E, tintarul competitiei ne-a adus ca adversar echipa bucureştenilor de la FC Dinamo Bucureşti. Deşi am controlat meciul în cea mai mare parte şi am condus cu 2-0 în minutul 20, bucureştenii ajutaţi de o galerie puternică au reuşit să pună presiune pe copiii noştri, golul care a modi ficat scorul la 2-1 a fost inevitabil ţinând cont de experienţa lor superioară. Totuşi echipa noastră a reuşit să pună capăt meciului cu un ultim efort, rezultatul final fiind 3-1.

Sferturile de finală ne-au adus în faţă echipa braşovenilor de la FC Benta 1. Meciul a fost incendiar de la un capăt la altul, însă apogeul emoţiilor a fost atins chiar cu un minut înainte de fluierul de final când jucătorul nostru Lupu David a reuşit să scoată de pe linia porţii o minge pe care scria victoria braşovenilor. Scorul fiind alb la finalul jocului, s-a trecut la loviturile de departajare, unde Kadar Benedek, portarul nostru, a reuşit să bareze prima lovitură de la 7 metri printr-un reflex extraordinar. A urmat la execuţie Lupu David, care foarte sigur pe el şi a inscris un gol frumos; la cea de-a 2-a lovitură de la 7 metri a celor de la FC Benta 1 parada nu a mai fost necesară, emoţiile braşovenilor făcându-i pe aceştia să rateze.

Gerebenes Roland a pus punct acestui joc, printr-o lovitură puternică în colţul din dreapta sus, mingea muşcând din bară, dar ajungând în plasă, moment care a dus la o eliberare efeverscentă de emoţii.

Semifinala ne-a oferit şansa de a juca împotriva unei alte echipe braşovene, însă mult mai experimentată, FC Braşov, care mai târziu s-a dovedit fiind şi cea mai bună echipă din turneu. Pe baza unei greşeli individuale braşovenii au trecut la conducere încă din primele minute; băieţii noştri au dat dovadă de ambiţie şi caracter, au dominat în multe momente meciul, dar şansa şi experienţa au fost de partea celor de la FC Braşov care în penultimul minut au pus capăt meciului cu încă un gol, astfel rezultatul final fiind 0-2. Finala mică am jucat-o împotriva echipei Unirea Dej, meci în care deşi am condus cu 1-0, l-am pierdut în final cu 1-5, jocul nostru fiind puternic marcat de semi finala pierdută.

Locul 4 obţinut a confirmat munca depusă timp de 1 an, a arătat în special o schimbare de atitudine a copiilor, aceştia jucând cu foarte multă ambiţie şi dăruire. Nu în ultimul rând mulţumim sponsorilor noştri, care au înţeles necesitatea de a investi în viitor, de a ajuta copiii pentru a face acest sport care în multe cazuri are nevoie de sprijin financiar însemnat, printre care menţionăm: CSB -România, Romil, Deea Impex, Mancip, Tourxpert, Lucifer, Transkurier, Globus Food&Drinks, Bon Sweet Bon, Puscas Tibor, Puscas Emil, Foro Karoly, Hadnagy Attila, Otvos Mozes şi părinţii copiilor.

Lotul U10 a fost următorul: Kadar Bendek, Otvos Mozes-Tas, Hirni Elod, Hirni Botond, Nagy Robert, Lupu David, Gerebenes Roland, Kisgyorgy Bence, Fekete Adam, şi Mojzes Tamas.

Lotul U8 a fost următorul: Csibi Szabolcs, Bujdoso Szilard, Incze Szilard, Nagy Attila, Nistor Akos, Ilyes Levente, Tusa Balazs şi Crăcuţ Călin.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
poli, 7 februarie 2011
bravo...ole,ole,cinste juniorilor!
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.