SPORT 26 septembrie 2019

Ședință la SPA după Alergarea Șugaș

de Daniela Luca | 1258 vizualizări

Evenimentul a ajuns la a X-a ediție 

O nouă ediție a Alergării Șugaș va avea loc sâmbătă, 28 septembrie, începând cu ora 10:00. Participanții se vor întâlni în fața statuii Sfântu Gheorghe din Piața Libertății. Aceștia vor parcurge aproape 10 kilometri până la stațiunea Șugaș Băi, iar primii trei clasați pe categoriile de vârstă vor fi premiați.  

Startul înscrierilor se va da începând cu ora 9:00, iar doritorii se pot înscrie la următoarele categorii de vârstă: sub 19 ani, 19-34 ani , 35-49 ani și +50 ani. Taxa de participare este de 30 de lei. Participanții vor primi tricouri inscripționate și medalii, iar primii trei concurenți pe categorii vor primi o ședință de SPA la stațiunea Șugaș Băi. 

„Este o distanță accesibilă. Din cei 9,5 kilometri, doar trei sunt în urcare. Este o încercare de a promova mișcarea, sportul, dar și traseul spre Șugaș Băi. Sperăm să crească numărul alergătorilor și să fim măcar 70-80 anul acesta. Din păcate, categoriile de vârstă la care avem mai mulți concurenți sunt la cei de vârstă mijlocie, cei de 30-50 de ani. E și bine, dar e păcat că nu sunt mai mulți tineri. Nu ne mai întâlnim în față la Teatru pentru că va fi și Târgul de Toamnă, așa că ne adunăm la statuia Sfântu Gheorghe”, ne-a spus organizatorul Csutak Tamás. 

Acesta a mai adăugat că înscrierile se pot face și în prealabil, la numărul de telefon 0746 012 526. 

Primul kilometru, până la piața Calvin, se va alerga într-un ritm lent, cu scop de socializare și încălzire, iar de acolo se va da startul „la fugă”, mai precizează organizatorul. 

A X-a ediție a evenimentului este organizată de Cercul de alergare Gáll Lajos, în parteneriat cu Sepsi Rekreativ, cu sprijinul Primăriei Sfântu Gheorghe şi a Direcţiei pentru Sport şi Tineret Covasna. 

Cercul de alergare Gáll Lajos a luat ființă în 1991, fiind prima asociație sportivă din județul Covasna. Următorul concurs organizat de membrii cercului, „Semimaratonul Sfântu Gheorghe”, va avea loc pe 19 octombrie în centrul reședinței de județ. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.