SPORT 18 septembrie 2023

Încă trei medalii în palmaresul CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 583 vizualizări

Rezultate foarte bune obținute de sportivii Clubului Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu, desfășurate în Podgorica – Muntenegru! Aceștia adaugă la palmaresul clubului trei medalii, din care două medalii de aur și o medalie de argint, cu trei sportivi participanți, legitimați la secția de Arte Marțiale.

În perioada 15 - 17.09.2023 în Podgorica – Muntenegru s-au desfășurat Campionatele Balcanice de Ju-Jitsu la toate categoriile de ani și greutate, la toate probele recunoscute de Federația Internațională de Ju-Jitsu (IJJF), competiție la care au participat 24 de țări (Austria, Belgia, Bosnia Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cipru, Republica Congo, Danemarca, Franța, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Mauritius, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia, Spania, Suedia și Ucraina) cu 980 sportivi.

România a participat la aceste campionate cu 158 sportivi, printre aceștia numărându-se și trei sportivi legitimați la Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe la secția de Arte Marțiale, pregătiți de antrenorii Cristina și Petru Oltean.

Rezultatele acestora au fost următoarele: Medaliați cu aur, Pavel Denis, Locul I la U21 ani, categoria -56 kg, proba Fighting; Pietrăreanu Mihnea Locul I, U12 ani, categoria -34 kg, proba Fighting și Medalie de argint, Stănciuleasa Adrian Locul II la categoria -66 kg U16 ani proba ne-waza.

Cu aceste rezultate remarcabile obținute de sportivii legitimați la CSM Sfântu Gheorghe, aceștia au contribuit din plin la clasarea României la finele competiției pe locul I pe națiuni participante.

Mulțumim pe această cale tuturor acelora care au contribuit la obținerea acestor rezultate frumoase, în mod special părinților acestor sportivi minunați care au acoperit toate cheltuielile din fonduri proprii, și Comisiei de Organizare Competiții din cadrul Federației Române de Arte Marțiale Departamentul de Ju-Jitsu condus de doamna Dana Mortelmans.

Anunțăm pe această cale că facem înscrieri la Secțiile de Judo și Arte Marțiale ale clubului CSM Sfântu Gheorghe, GRATUIT. Informații suplimentare la antrenorii secțiilor, telefon: 0744378469 Oltean Petru și 0760297621 Oltean Cristina sau la sediul clubului CSM Sfântu Gheorghe Str. Stadionului nr. 12.

Sursa: comunicat de presă

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.