SPORT 9 decembrie 2022

Încă o dată cu FC Voluntari

de Covasna Media | 653 vizualizări

Astăzi, cu începere de la ora 19:00, Sepsi Arena va găzdui partida dintre Sepsi OSK și FC Voluntari, programată în etapa a 20-a din Superliga.

La o distanță de doar trei zile, Sepsi OSK și FC Voluntari se vor afla din nou față în față, și tot pe Sepsi Arena, de această dată partida fiind programată în cadrul Superligii. Pentru covăsneni este o întâlnire extrem de importantă, mai ales că în următoarea rundă vor evolua de asemenea pe propriul teren, ipotetic șase puncte accesibile în drumul spre Play-Off. Trupa lui Cristiano Bergodi are o serie de trei victorii consecutive, iar victoria din Cupa României, 4-0 chiar cu FC Voluntari, reprezintă un moral foarte bun pentru a atinge obiectivul exprimat anterior.

În contextul clasamentului la zi, nici FC Voluntari nu este chiar departe de zona de Play-Off, la cinci puncte de poziția a șasea. Ultimele trei partide au adus elevilor lui Liviu Ciobotariu șapte puncte, adică două victorii, la Botoșani și acasă cu FC Hermannstadt, respectiv o remiză, la Arad. Cu siguranță, FC Voluntari va arăta o altă față decât s-a văzut în Cupa României, astfel că ne putem aștepta la un joc de o altă factură.

Referindu-ne strict la campionat, FC Voluntari a fost mereu un adversar dificil, Sepsi OSK impunându-se doar de două ori în cele 15 partide consemnate, șapte victorii revenind ilfovenilor, de șase ori partidele terminându-se indecis. În turul acestei ediții, la Voluntari, partida s-a terminat indecis, scor alb 0-0.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.