SPORT 3 mai 2010

7 medalii la campionatul naţional pentru luptătoarele de la CSM

de Covasna Media | 688 vizualizări
03mai2010-esteraÎntre 30 aprilie şi 2 mai, la Drobeta Turnu Severin a avut loc finala campionatului național de seniori la lupte libere, la competiție participând şi numeroşi sportivi de la puternica secție de lupte a CSM Sfântu-Gheorghe. Sportivele pregătite de Matefi Arpad au luptat conform aşteptărilor, marea majoritate ajungând să se bată pentru medalii. Rezultatele vorbesc de la sine despre succesele repurtate.

03mai2010-esteraÎntre 30 aprilie şi 2 mai, la Drobeta Turnu Severin a avut loc finala campionatului național de seniori la lupte libere, la competiție participând şi numeroşi sportivi de la puternica secție de lupte a CSM Sfântu-Gheorghe.

Sportivele pregătite de Matefi Arpad au luptat conform aşteptărilor, marea majoritate ajungând să se bată pentru medalii.

Rezultatele vorbesc de la sine despre succesele repurtate.

Estera Dobre a dovedit încă o dată că nu are adversar pe măsură, obținând în manieră categorică aurul la 51 de kilograme. Foarte convingătoare a fost şi evoluția Roxanei Iancolovici, care a cucerit de asemenea aurul la categoria 72 de kilograme.

Alături de cele 2 medalii de aur, s-au mai obținut alte 2 de argint şi 4 de bronz.

Valentina Predi la 48 de kilograme şi Otilia Tătat la 67 de kilograme s-au clasat pe a doua treaptă a podiumului, în timp ce medaliile de bronz au fost obținute de Mihaela Munteanu la 48 kg, Nicoleta Bogaşieru la 51 kg, Alina Mangu la 59 kg şi Laura Gavriliu la 67 de kg. CSM a avut şi doi reprezentanți în fazele superioare ale competiției masculine, Robert Bucşă şi Sandor Csaba clasându-se pe locul 5 la 55 de kilograme.

Felicitări sportivilor şi antrenorilor şi mult succes în competițiile următoare!

Teme articol: lupte libere CSM
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.