SPORT 10 mai 2015

31 de medalii pentru CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Naţionale de Ju-Jitsu

de Covasna Media | 577 vizualizări

Rezultate excelente obţinute de CSM Sf. Gheorghe la Campionatele Naționale de Ju-Jitsu aspiranți, juniori şi seniori desfășurate la Sf. Gheorghe în acest weekend, competiţie la care au participat aprox. 170-180 de sportivi din 19 cluburi din ţară. CSM Sf. Gheorghe a aliniat la start 19 sportivi în mare parte înscrişi la două probe de competiție care au obținut un total de 31 de medalii din care 14 de aur, 8 de argint şi 9 de bronz, CSM Sfântu Gheorghe ocupând în final locul I în clasamentul pe cluburi.

Am demonstrat încă o dată faptul că la CSM Sf. Gheorghe se face performanţă şi valoarea sportivilor pregătiți de Shihan Petru Oltean este greu de egalat.

Clubul Sportiv Samurai OPS Sf. Gheorghe a obținut un loc III şi un loc IV.

În calitate de coorganizatori ai acestor campionate, conducerea CSM, prin directorul George Carcadia şi Ovidiu Chira au depus toate eforturile ca aceste campionate să se deruleze la cele mai înalte standarde de organizare, asemenea unui campionat internaţional.

La acest eveniment au fost prezenți Secretarul Federației Internaționale de Ju-Jitsu, Dana Mortelmans, şi Bas van Wel – manager Competiţii şi IT în cadrul Federației Internaționale de Ju-Jitsu, directorul departamentului de Ju-Jitsu din cadrul Federației Române de Arte Marțiale Ion Chelu.

Mulțumim pentru sprijinul acordat CSM Sf. Gheorghe, Consiliului Local al Mun. Sf. Gheorghe, DJST Covasna, Asociației Județene de Judo Harghita, SC Tymbark Maspex Romania SRL, Florăria „Nu mă uita” Sf. Gheorghe, tuturor părinţilor, sportivilor şi voluntarilor implicați în acest eveniment.

Vom reveni cu o informare mai detaliată legată de organizarea şi desfăşurarea acestor campionate inclusiv rezultatele şi sportivii medaliaţi.

Antrenor Petru Oltean

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.