SPORT 27 mai 2009

200 de luptători la marele paintball scenario

de Covasna Media | 443 vizualizări
Evenimentul va avea loc sâmbătă la Covasna, în clădirea fostei fabrici de mobilă

Aproximativ 200 de oameni din ţară şi din străinătate s-au înscris la cea mai mare „vânătoare de oameni” din ţară, concepută sub forma unui concurs de paintball denumit Transylvanian Scenario şi organizat de Clubul de Paintball PPZ Army din Sfântu-Gheorghe. Potrivit liderului Clubului, Haj nal Attila, înscrierile s-au încheiat oficial marţi noaptea şi este vorba de aproximativ 200 de oameni din România, Ungaria, Bulgaria, Rusia şi Franţa care s-au

Evenimentul va avea loc sâmbătă la Covasna, în clădirea fostei fabrici de mobilă

Aproximativ 200 de oameni din ţară şi din străinătate s-au înscris la cea mai mare „vânătoare de oameni” din ţară, concepută sub forma unui concurs de paintball denumit Transylvanian Scenario şi organizat de Clubul de Paintball PPZ Army din Sfântu-Gheorghe.

Potrivit liderului Clubului, Haj nal Attila, înscrierile s-au încheiat oficial marţi noaptea şi este vorba de aproximativ 200 de oameni din România, Ungaria, Bulgaria, Rusia şi Franţa care s-au înregistrat la acest joc. Nici cei care se vor prezenta sâmbătă dimineaţa la prima oră la locul evenimentului nu vor fi însă respinşi, dacă îndeplinesc condiţiile.

Lupta va avea loc într-o clădire dezafectată din staţiunea Covasna, care pe vremuri găzduia o fabrică de mobilă. Aici, luptătorii înscrişi se vor împărţi în două tabere, una ce atacă din exterior, şi alta în clădire, miza cea mare fiind „apa vieţii”. Câteva grupuri vor sosi în judeţ încă din această seară şi vor campa în apropiere de „scena de luptă”. Tot aici, organizatorii vor amplasa 5 – 6 corturi milităreşti pentru cei care sosesc la eveniment şi nu au unde să stea sau să doarmă.

„Vor fi mercenari, prizonieri, generali, soldaţi, capcane, totul este extrem de veridic. Primii apără apa şi cei de afară atacă, de aici lupta. Vor fi arbitri, corturi, jucătorii vor avea arme şi trebuie să fie precauţi”, a spus Hajnal Attila.

Scenariul va include printre alte surprize şi o prăbuşire de meteorit, în urma căderii căruia izvorul de apă a devenit mai scump decât aurul, de unde şi lupta, iar războiul dintre cele două tabere - Drakonii şi Rumtarii - va fi unul cât se poate de riscant şi de veridic.

În competiţie sunt implicaţi şi doi luptători din Legiunea Străină, cu o experienţă vastă pe câmpul de luptă, care le vor da idei strategice echipelor adversare.

Pentru a obţine victoria, jucătorii vor putea folosi arsenalul care nu funcţionează pe metode de bază pirotehnică, cum ar fi grenade fumigene, bilele de vopsea de la paintball şi altele. Organizatorii au gândit reguli stricte pentru jucători, ca să evite eventuatelele accidentări sau probleme. Astfel, fiecare participant va avea o carte de jucător fără de care este eliminat, dacă scoate masca, loveşte intenţionat arbitrul sau consumă alcool este de asemenea eliminat pe loc. La fel se întâmplă şi dacă trage intenţionat în cei care menţin ordinea.

Războiul va dura câteva ore, sâmbătă 30 mai, dar evenimentul în sine se întinde pe perioada 29 – 30 – 31 mai şi include şi un gulaş secuiesc pentru jucători, iar la final un show erotic cu elemente militare în cadrul căruia vor avea loc o serie de trageri la sorţi pentru diverse premii.

Clubul PPZ Army din Sf. Gheorghe a organizat în ultima vreme mai multe competiţii de paintball pentru deţinuţi, persoane cu dizabilităţi sau femei.

Ana Sidon

Teme articol: Covasna paintball luptatori
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.