SOCIAL 27 februarie 2023

Un nou centru comunitar a fost inaugurat în cartierul Ciucului din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 686 vizualizări

Pe 28 februarie va fi organizată o zi a porților deschise

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, Grupul de Acțiune Locală GAL Sepsi, Direcția de Asistență Socială Sfântu Gheorghe și personalul Organizaţiei Caritas Alba Iulia, filiala Covasna, organizează o zi a porților deschise la Centrul Județean de Servicii Comunitare din cartierul Ciucului, recent inaugurat.

Evenimentul de o zi va avea loc marți, 28 februarie, la sediul Centrului Comunitar, situat la parterul blocului de locuințe de pe Aleea Căminului nr. 34. Acesta are ca scop prezentarea centrului comunitar, care va servi drept loc de desfășurare pentru diferite evenimente comunitare, cu o atmosferă familială.

În ziua deschiderii, vizitatorii vor putea participa la activități creative și distractive pentru comunitate, pentru familie și copii, cu muzică și jocuri sociale. Evenimentul va include, de asemenea, o expoziție interactivă pentru a prezenta activitățile centrului.

Evenimentul va fi deschis de către viceprimarul Tóth-Birtan Csaba, cu un discurs de bun venit din partea Caritas, rostit de Dios Boglárka, directoarea centrului. Participarea la eveniment este gratuită, însă locurile sunt limitate.

Programul evenimentului

11:00 - 12:00 Conferință de presă

12:00 - 14:00 Expoziție interactivă pentru familii despre viața centrului

15:00 - 16:00 Cufărul cu povești - Ioana Alexandrina Costea. Program în limba română. Activitate pentru copii. Vârsta recomandată: 4+.

16:00 - 17:00 Expoziție interactivă pentru familii despre viața centrului

17:00 - 18:00 Kőleves. O piesă muzicală a companiei independente de teatru Kőszínház. Vârsta recomandată: 4+

(Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.