SOCIAL 16 noiembrie 2010

Toamna se numără... „furturile“

de Covasna Media | 1656 vizualizări

După ce hoţii s-au specializat în ultima vreme pe furturile de cabluri telefonice, componente electrice şi fier vechi aceştia au mai găsit o arie de dezvoltare a abilităţilor. Poliţiştii de la postul din comuna Catalina au prins în flagrant ziua în amiaza mare patru persoane care au furat morcovi, pătrunjel şi ceapă. Aceştia transportau în două căruţe 160 kilograme de pătrunjel, 65 kilograme de morcovi, 10 kilograme de ceapă şi 40 de kilograme de ştiuleţi de porumb. Cele patru persoane au motivat iniţial că sunt din producţie proprie dar în urma verificărilor efectuate de poliţie s-a dovedit că au fost furate de pe terenul unui gospodar din Catalina. Prejudiciul creat de aceştia a fost recuperat integral şi va fi predat părţii vătămate de poliţiştii din comună.

Suspecţii G. Janos, Margareta, Jozsef şi Zita sunt anchetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Atenţionări pentru cei care încă nu şi-au strâns recoltele

În perioada următoare cei care nu şi-au adunat recolta de pe terenurile agricole extravilane sunt sfătuiţi să o facă cât mai curând. În contextul economic actual cel mai probabil se vor intensifica furturile de produse agricole, cele mai vizate fiind culturile de cartofi, sfeclă de zahăr sau porumb. Pentru a evita evenimentele neplăcute, agricultorii ar trebui să grăbească procesul astfel nu le oferă şansa hoţilor de a-i lăsa fără produse.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.