SOCIAL 5 octombrie 2022

Se pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire la Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 790 vizualizări

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe, prin Direcţia de Asistenţă Socială, anunţă că se pot depune cererile pentru ajutoarele de încălzire aferente sezonului rece 2022-2023.

Ajutorul pentru încălzirea locuinţei se acordă conform Legii 226/2021, pe bază de cerere şi declaraţie pe propria răspundere, însoţite de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate în luna anterioară depunerii cererii de către membrii acesteia. Formularele pot fi găsite în format online AICI.

În acest an, limitele de venituri pentru acordarea ajutoarelor pentru încălzirea locuinţei sunt de  maxim 1.386 lei / lună per membru de familie, respectiv maxim 2.053 lei pentru persoana singură. Tabelele complete cu pragurile de acordare a ajutorului pot fi găsite AICI.

Cererea se poate depune începând din octombrie și până în martie, în fiecare lună între 1-20 a lunii, respectiv între 10 octombrie - 20 noiembrie 2022 la început de sezon, urmând ca pe parcurs beneficiarii să semnaleze orice modificare intervenită pe timpul acordării ajutorului pentru încălzire, comparativ cu datele depuse în cerere.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să vă adresați Direcției de Asistență Socială la nr. de telefon 0267 311 068.

(Comunicat Primăria Sfântu Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.