SOCIAL 14 octombrie 2021

Se deschide Biroul pentru Tineret din Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 1179 vizualizări

Pe 29 octombrie, Biroul pentru Tineret va fi inaugurat printr-un eveniment inedit

De la începutul lunii noiembrie la Sfântu Gheorghe va funcționa un Birou pentru Tineret, care va facilita dialogul tinerilor cu autoritățile locale și le va oferi sprijin acestora în accesarea diferitelor oportunități dezvoltate de către municipalitate. Biroul pentru Tineret va fi o unitate din cadrul Primăriei în care vor fi grupate, prelucrate și comunicate informațiile despre tineret, locuire, sport și cultură într-un mod ușor de înțeles și de accesat de către toți tinerii din oraș, şi nu numai.

Biroul pentru Tineret va oferi tinerilor ocazia să interacționeze mult mai ușor cu autoritățile locale, dar va fi și un spațiu în care aceștia se vor putea întâlni și organiza diverse evenimente sau programe.

„Creăm un loc unde tinerii din oraș vor putea merge pentru a primi ajutor în rezolvarea problemelor administrative. Biroul pentru Tineret va fi legătura dintre municipalitate și tineri. Acest birou va fi ca o umbrelă pentru tineri, astfel încât să îi putem pune într-o rețea sub aceasta, iar atunci când vrem să vorbim cu ei, să îi putem găsi cu ușurință. Aici tinerii vor putea accesa informații despre diverse oportunități, programe, stagii, dar și despre noutățile locale, care vor fi comunicate într-un mod accesibil și ușor de înțeles de către ei”, a explicat viceprimarul Vargha Fruzsina.

Biroul pentru Tineret va funcționa într-o clădire situată vizavi de Cinema Arta, pe strada Kőrösi Csoma Sándor, la colț cu strada Martinovics Ignác, unde va exista un spațiu nu doar pentru consilierea tinerilor, ci și pentru ca aceștia să se poate întâlni și lucra împreună. În prezent, Biroul pentru Tineret își va începe activitatea cu ajutorul a doi angajați, urmând ca pe parcurs echipa să se mărească. Cei interesați pot accesa oportunitățile curente de angajare AICI.

Evenimentul de inaugurare a Biroului pentru Tineret va avea loc în data de 29 octombrie, în conformitate cu normele epidemiologice în vigoare, începând cu ora 16:00, și va oferi timp de patru ore diverse activități prin care tinerii să se familiarizeze cu acest nou spațiu și să facă cunoștință cu angajații Biroului. Programul detaliat al evenimentului va fi publicat săptămâna viitoare.

Fii TU fotograful evenimentului!

Inaugurarea Biroului pentru Tineret va oferi tinerilor și posibilitatea de a-și arăta priceperea în domeniul fotografiei și al videografiei! Astfel, organizatorii sunt în căutarea unei persoane pasionate de aceste domenii pentru a captura toate momentele inaugurării. Cei interesați pot trimite o selecție a celor mai bune cadre realizate de aceștia la adresa krista.salagean@sepsi.ro, până la data de 22 octombrie, urmând ca cei mai buni să fie contactați de către organizatori în vederea unei colaborări. Materialele finale vor fi publicate pe diversele platforme de socializare ale Primăriei, oferindu-i realizatorului ocazia de a-și prezenta și promova munca.

Sursa: comunicat Primăria Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Anunţ public

Acum 2 ore, 25 minute

CONVOCATOR

Acum 8 ore, 46 minute

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.