SOCIAL 23 noiembrie 2022

„Să împachetăm grija” într-o cutie de pantofi

de Diana Pantelimon | 646 vizualizări

Asociația „L.A.B. Életmentő Kupakok” din Sfântu Gheorghe a lansat o nouă campanie umanitară, „Să împachetăm grija”, prin care vor fi ajutate 70 de familii nevoiașe, în preajma Sărbătorii Sfinte a Crăciunului. Cei care vor să doneze trebuie să găsească o cutie de pantofi goală, în stare bună, să pună în ea cadouri și să o împacheteze frumos.

Se pot dona jucării, rechizite școlare, cărți, produse de igienă, haine de iarnă, dulciuri, însă nu sunt permise alimente perisabile, lichide, fructe, medicamente, obiecte fragile și jucării periculoase, potrivit președintei asociației, Bács Emese.

Se recomandă a se specifica pe cutie sexul și vârsta copilului (între 3-18 ani) căruia îi este destinat pachetul.

Acum am lansat campania de strângere de alimente și de produse de igienă pentru familii nevoiașe, de Crăciun. Avem în jur de 70 de familii. Anul trecut am dus cadouri la aproape 400 de copii în județele Covasna, Harghita și Mureș. Sper să reușim și anul acesta”, a spus pentru redacția noastră președinta asociației.

S-au stabilit puncte de colectare în aproape tot județul Covasna, dar și în județele Harghita, Mureș și chiar Cluj.

Donațiile pot fi livrate la punctele de colectare până pe 9 decembrie. Adresele exacte ale acestora și datele de contact ale voluntarilor asociației pot fi găsite pe pagina de Facebook a asociației, dar și la telefon 0755.265.752, Bács Emese.

Asociația „L.A.B. Életmentő Kupakok” s-a înființat în 2017 și este renumită pentru acțiunile umanitare organizate, dar și pentru activitățile în jurul strângerii dopurilor de la sticlele de plastic.

Sursa foto: Bács Emese

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.