SOCIAL 9 aprilie 2013

Reduceri de până la 30% oferite de firmele locale prin pachetul „cupoane comunitare”

de Agerpres | 1921 vizualizări

Fundaţia Comunitară Covasna a scos pe piaţă pachetul de „cupoane comunitare”, prin intermediul cărora mai multe firme locale oferă reduceri de până la 30% la diverse produse ori servicii.

Pachetul conţine 85 de cupoane cu o valabilitate de un an şi poate fi achiziţionat la preţul de 15 lei de la sediul Fundaţiei ori de la standurile de difuzare a presei. Posesorii acestor cupoane pot beneficia de reduceri cuprinse între 5 şi 30% la diverse cursuri şi examene, cum ar fi cele de contabilitate, limbi străine, ECDL, la restaurante, cafenele, magazine pentru copii, servicii fotografice, fast-food, librării, asigurări, produse de cofetărie, echipamente sportive, produse de artizanat, produse naturiste etc.

Preşedinta Fundaţiei, Bereczki Kinga, a declarat că cetăţenii care folosesc aceste cupoane comunitare pot face economii, dar în acelaşi timp contribuie la păstrarea banilor la nivel local, prin urmare la dezvoltarea întreprinderilor autohtone şi implicit a comunităţii locale.

„Am lansat acest nou instrument pentru întărirea firmelor locale şi pentru promovarea sentimentului comunitar în rândul populaţiei. Cuponul comunitar cuprinde 14 servicii locale la preţuri avantajoase, fiecare pagină a cuponului reprezentând un serviciu de care poate beneficia posesorul”, a spus Bereczki Kinga, potrivit căreia sloganul acestui program este „Să acţionăm cu toţii, unul pentru celălalt”.

Banca OTP va oferi trei carduri bancare cu valoare de 500 lei fiecare celor care se vor număra printre primii o sută de cumpărători ai pachetului de cupoane comunitare. Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi în cadrul unei acţiuni ce va avea loc săptămâna viitoare în parcul central din Sfântu Gheorghe. Reprezentanţii Fundaţiei spun că prin utilizarea celor 85 de cupoane se pot economisi aproape 500 de lei, iar pentru început vor fi puse în circulaţie 500 de carneţele cu cupoane.

Acest proiect vine în completarea altui program, intitulat „Carduri comunitare”, ce include magazinele mari care au acceptat să ofere discounturi cuprinse între 1 şi 10% la fiecare produs cumpărat pe card şi să vireze suma în contul comunitar. La ora actuală peste 12.000 de persoane din Sfântu Gheorghe au câte un astfel de card, iar fiecare trecere pe la casa de marcat aduce bani în plus în contul comunitar, bani care sunt utilizaţi pentru sprijinirea unor proiecte comunitare şi a tinerilor talentaţi. Anul trecut prin intermediul programului 'Carduri comunitare' s-au adunat peste 120.000 de lei.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.