SOCIAL 18 februarie 2020

Programe de formare profesională programate de A.J.O.F.M. Covasna pentru anul 2020

de Covasna Media | 2400 vizualizări

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna va organiza în cursul anului 2020, prin Centrul Propriu de Formare Profesională a Adulților și prin Centrul Regional de Formare Profesională a Adulților din Brașov, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (șomeri indemnizați și neindemnizați).

În perioada februarie-martie, la Sfântu Gheorghe se vor organiza programe de formare profesională în ocupațiile de:  lucrător în comerț, recepționer de hotel, bucătar, casier, agent de securitate, competențe informatice, inspector/referent resurse umane, iar la Întorsura Buzăului  în ocupația de lucrător în comerț.

Planul de formare profesională pentru anul 2020 al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna prevede organizarea a 23 de programe de formare profesională, la care vor participa 322 de șomeri, în  următoarele 18 ocupații/competențe: agent curățenie clădiri și mijloace de transport, agent de securitate, ambalator manual, bucătar, casier, cofetar-patiser, competențe antreprenoriale, competențe informatice, competențe sociale și civice, contabil, infirmieră, inspector (referent) resurse umane, lucrător în comerţ, lucrător în structuri pentru construcţii, manichiurist-pedichiurist, ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie,  recepționer de hotel, tehnician maseur.

Persoanele interesate să urmeze un program de formare profesională organizate de agenție, sunt invitate să se înscrie la sediul AJOFM Covasna, Sf.Gheorghe, B-ul Gen. Grigore Bălan nr.14, cam 2/parter. 

Informații se pot obține la sediu sau la numărul de telefon 0267-312157/int. 112.

(Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.