SOCIAL 17 februarie 2022

Primarul din Zagon, după mobilizarea pentru Comandău: „Chiar dacă trăim într-o lume agitată, în sufletul oamenilor nu a murit spiritul ajutorului”

de Covasna Media | 4238 vizualizări

Primarul din Zagon, Kiss Augustin a transmis redacției Observatorul de Covasna un mesaj de mulțumire către cetățenii comunei după ce au dat dovadă de spirit civic și implicare imediată în ajutorarea semenilor afectați de incendiul puternic de la Comandău, din 23 ianuarie. 

Redăm în continuare mesajul edilului: 

Stimați concetățeni!

În această perioadă a vieții noastre, se vede tot mai mult destrămarea legăturilor dintre oameni, invidia, nepăsarea față de semenii noștri. În organizațiile comunităților vechi, nu se realiza  nimic fără ajutorul comunității. „Azi pentru tine, mâine pentru mine” era concepția, puterea comunităților era în a ajuta semenii cu probleme.

Chiar dacă trăim într-o lume agitată, în sufletul oamenilor nu a murit spiritul ajutorului. Acest spirit de ajutorare s-a văzut acum câteva săptămâni în urmă, când în localitatea vecină, Comandău, mai mulți oameni și-au pierdut într-un incendiu agoniseala de o viață.

La inițiativa Primăriei Comunei Zagon au reacționat imediat cetățenii comunei, și în scurt timp s-au adunat multe pachete de haine, alimente, produse de curățenie și de igienă corporală și sume de bani. Aceste donații, în scurt timp au fost transportate la fața locului și predate primăriei din Comandău.

Pe această cale, vreau să mulțumesc bisericilor Ortodoxe, Reformate, Romano-Catolice, școlilor, grădinițelor, cetățenilor din Zagon și Păpăuți, Ocolului Silvic Privat din Zagon, care cu ajutorul lor au redus din suferința celor, care au ajuns în această situație!

Mulțumiri pentru colaborare!

Cu stimă și respect,

Kiss Augustin

Primarul Comunei Zagon

Sursa foto: Facebook/ Zágon Község Önkormányzata - Primăria Comunei Zagon

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.