SOCIAL 17 noiembrie 2020

Portul fără drept de obiecte periculoase

de Covasna Media | 1286 vizualizări

La data de 13.11.2020, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgu Secuiesc au fost sesizați cu privire la faptul că la aceeași dată, în jurul orei 07:00, un bărbat în vârstă de 28 de ani se deplasa având un cuțit în mână prin centrul orașului municipiului Târgu Secuiesc.

În baza sesizării, polițiștii au deschis un dosar și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul în cauză era cercetat în cadrul unui alt dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, lovire sau alte violențe și furt.

Astfel, la propunerea organelor de poliție, Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Secuiesc a solicitat Judecătoriei Târgu Secuiesc luarea măsurii de siguranță privind internarea medicală a bărbatului într-o unitate sanitară de specialitate, până la însănătoșirea acestuia sau până la obținerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol.

În urma deliberărilor și a probatoriului administrat, aceeași zi, instanța a dispus internarea medicală a bărbatului într-o unitate medicală de profil, organele de poliție oferind sprijin Direcției de Sănătate Publică Covasna cu ocazia punerii în executare a măsurii.

Precizăm faptul că internarea medicală este o măsură de siguranță prevăzută de Codul Penal și nu poate înfrânge principiul prezumției de nevinovăție.

Compartimentul Relații Publice IPJ Covasna  

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.