SOCIAL 16 aprilie 2022

Persoanele vaccinate anti-COVID pot solicita tichetele de masă

de Covasna Media | 1382 vizualizări

Având în vedere faptul că din luna aprilie activitatea majorităţii centrelor de vaccinare din judeţ a fost suspendată, şi ţinând cont de faptul că o parte dintre persoanele vaccinate anti-COVID care aveau dreptul să primească tichete de masă nu s-au prezentat pentru ridicarea acestora, Primăria Sfântu Gheorghe face un apel la doritori să anunţe intenţia de a primi tichetele respective.

Persoanele eligibile pentru primirea acestor tichete de masă sunt persoanele care au început schema de vaccinare (doza 1) după data de 3 septembrie 2021 şi au fost vaccinate cu schema completă (Johnson & Johnson – 1 doză, Pfizer, Moderna, Astra Zeneca – 2 doze) şi au terminat schema de vaccinare în ultimele 6 luni. Persoanele pentru care au trecut mai mult de 6 luni de la finalizarea schemei de vaccinare nu mai pot primi aceste tichete.

Centrul de Vaccinare din Sfântu Gheorghe (str. Daliei nr.1) rămâne deschis o zi pe săptămână, cu program miercuri între orele 15:00-19:00, astfel încât persoanele vaccinate în acest centru se pot prezenta pentru preluarea tichetelor.

Persoanele care s-au vaccinat la medicii de familie se vor prezenta la cabinetele acestora pentru preluarea tichetelor.

Persoanele din Sfântu Gheorghe care s-au vaccinat în alte centre, sau în alte localităţi, pot anunţa intenţia de a primit tichetele de masă la Direcţia de Asistenţă Socială, la numărul de telefon 0267 312 111, sau prin email la office@dassepsi.ro, precizând numele, prenumele, CNP şi localitatea de domiciliu.

(Sursa: Primăria Sfântu Gheorghe)

 

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.