SOCIAL 20 decembrie 2018

Moș Crăciun există!

de Covasna Media | 1666 vizualizări

Din bătrâni se povestește

Că-n toți anii, negreșit

Moș Crăciun, pribeag sosește

Niciodată n-a lipsit!

Așa este, n-a lipsit nici anul acesta și a fost foarte, foarte darnic! Data de 11.12.2018. a fost o zi specială pentru un grup de copii și cadre didactice de la Școala Gimnazială Specială din Sfântu Gheorghe, județul Covasna.

Să vă spun de ce? – Pentru că am fost invitați la Opera Comică pentru Copii din București! Prin bunăvoința gazdelor noastre dragi, am vizionat spectacolul de balet, Spărgătorul de nuci-P.I.Ceaikovski.

Distracția continuă! - A urmat întâlnirea cu cel mai îndrăgit personaj de poveste, foarte activ și important la ora aceasta, ...Moș Crăciun!

 Ne-a așteptat în Sala tronului, înconjurat de multe cadouri așezate sub un brad imens, împodobit cu multe globuri și beteală care așa tare străluceau încât emoțiile au crescut și mai mult, obrajii s-au îmbujorat și inimile noastre mici parcă vroiau să sară din pieptul fiecăruia direct în brațele lui Moș Crăciun.

Am început să colindăm, am urat, am sorcovit, ba mai mult au răsunat clopoțeii plugușorului zis cu foc, din sufletul copiilor noștri.

Moș Crăciun, ajutat de spiridușul năzdrăvan, a invitat fiecare copil să stea alături de el, pe tron, a ascultat gândurile fiecăruia și a împărțit cadourile mult așteptate.

A urmat o mică distracție pe caruselul din Târgul de Crăciun amenajat în apropierea Operei Comice pentru Copii.

Moș Crăciunul nostru drag nu i-a uitat nici pe copiii care au rămas acasă, pregătind cadouri foarte bogate și frumoase pentru încă 80 de copii, care au trimis scrisori Moșului drag, în care și-au exprimat dorințele mult visate și așteptate.

Cu această ocazie, vrem să aducem mulțumiri lui Moș Crăciun și tuturor spiridușilor care l-au ajutat în pregătirea cadourilor dar și pentru expedierea lor, deoarece Bucureștiul e destul de departe de școala noastră!

Cu sufletul împăcat și cu multă încredere, plin de mulțumire, putem spune că... Moș Crăciun există!

Crăciun fericit!             

Prof. Pethő Herta, Școala Gimnazială Sfântu Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.