SOCIAL 14 septembrie 2018

Mese de șah și costume populare donate orașului Covasna

de Covasna Media | 935 vizualizări

Donația a fost oferită de către Fundația Comunitară Covasna

Trei mese de șah, cu bănci, pentru exterior, dar și costume populare pentru cei mici au fost donate miercuri, 12 septembrie, locuitorilor orașului Covasna. Obiectele donate au fost finanțate de către Fundația Comunitară Covasna, din sume colectate în fondul de card comunitar.

 „Le mulțumim și celor două firme covăsnene partenere ale programului „cardul comunitar”, dar și cetățenilor covăsneni care au utilizat cardul cu regularitate, cu ocazia achiziționării diferitelor produse din magazinele în cauză. Iată, că împreună, cu puțin efort și responsabilitate civică, putem susţine cu succes iniţiative utile pentru dezvoltarea comunităţii locale”, a scris pe pagina lui de Facebook, primarul orașului Covasna, Gyerő József.

Costumele au fost donate copiilor de la  Grădinița cu Program Prelungit nr. 1, iar în cadrul evenimentului, tinerii din Covasna au testat mesele de șah.

Conform directorului Fundației Comunitare Covasna, Bereczki Kinga, valoarea donației este de aproximativ 12.000 de lei, aceasta fiind a treia donație oferită orașului. Tot cu ajutorul Fundației, în Covasna, s-a mai construit un parc de joacă pentru copii și un spațiu comunitar.

Prin acest demers, dar și prin alte proiecte derulate de-a lungul timpului, Fundația Comunitară Covasna își dovedește îndeplinirea misiunii: cea de îmbunătăţire a vieţii localnicilor prin mobilizarea şi dezvoltarea resurselor în vederea susţinerii iniţiativelor venite din partea comunităţii.

Educația, spațiile publice și comunitare, cultura și arta sunt principalele domenii de investiție a Fundației Comunitare Covasna.

Daniela Luca

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.