SOCIAL 9 martie 2020

La „Eliade” s-au strâns 1.200 de lei pentru o familie nevoiașă

de Covasna Media | 2234 vizualizări

Elevii clasei a X-a C au vândut prăjituri și produse handmade colegilor și profesorilor lor

După spusele elevilor, activitatea „Primăvara începe cu tine” a reușit să își atingă scopul, iar ei au învățat cât de mult muncesc unii oameni, mai ales în domeniul culinar, pentru a-și asigura traiul. Vineri, 6 martie a.c., întreg Liceul Teoretic „Mircea Eliade”, de la Întorsura Buzăului, a fost cuprins de magia facerii de bine, iar în fiecare colț al liceului se simțea mirosul clătitelor, salamului de biscuiți sau al băuturilor calde.

După cum spunea săptămâna trecută coordonatoarea activității, profesoara de limba engleză a liceului, Elena Mihaela Mitrea, scopul activității a fost acela de a strânge cel puțin 1.000 de lei pentru o familie nevoiașă cunoscută anul trecut în cadrul aceluiași proiect.

„Eu sunt tare mulțumită de ei, de felul în care s-au implicat în desfășurarea activității de la început, până la final. Țin să le mulțumesc tuturor participanților la târg pentru donațiile oferite și pentru modul călduros în care a fost primită inițiativa noastră. A fost o zi specială, plină de entuziasm, muncă și oboseală”, a spus, pentru Observatorul de Covasna, după terminarea activității, Elena Mihaela Mitrea.

Chiar dacă întreaga zi au stat și fie au făcut clătite, fie și-au lăudat produsele cum au știut ei mai bine ca să fie siguri că se vor vinde, elevii s-au arătat mulțumiți de rezultatele finale.

„A fost o activitate minunată, plină de zâmbete și veselie! Ne bucurăm nespus de mult că prin faptele noastre mici, putem ajuta o familie. Suntem recunoscători pentru această zi , deoarece ne-a apropiat mai mult și ne-a făcut să realizăm cât de important este ajutorul nostru! Cu siguranță astăzi am simțit că a venit primăvara, mai ales în sufletele noastre!”, spune Anamaria Stancu, elevă în clasa a X-a C.

Activitatea a primit susținere și din partea conducerii liceului, iar speranța că acest târg va deveni o tradiție este mare. Îi felicităm și noi pe toți factorii implicați în acest proiect, dar mai ales pe elevi, care dau o lecție importantă comunității: împreună reușim să realizăm lucruri care ni se pot părea chiar imposibile!

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.