SOCIAL 12 aprilie 2019

Invitaţie la acţiune: Cleanup 1 - Cariera Őrkő

de Covasna Media | 1180 vizualizări

Asociația GAL Sepsi și partenerii săi locali organizează o serie de evenimente destinate curățeniei publice: colectarea gunoiului din zonele periferice ale Municipiului Sfântu Gheorghe.

Prima ediție a seriei de acțiuni „Cleanup 1 Cariera Őrkő” va avea loc în zilele de 12 și 13 aprilie, la inițiativa WoodView Movement, în zona fostei cariere de piatră din zona Őrkő. La acțiune vor participa localnicii din cartier și așteptăm ajutorul locuitorilor orașului.

Programul evenimentului:

Vineri, 12 aprilie, între orele 14-19;

Sâmbătă, 13 martie, între orele 9-19;

Punct de întâlnire: Casa Albă din Őrkő;

Registrare și informații la angajații organizației parteneră Serviciul de Ajutor Maltez:

Farkas Éva: 0743 825 158; Czegő Tünde: 0751 707 553.

Avem rugămintea:

1. Să vă îmbrăcați în mod adecvat pentru eveniment (pantofi impermeabile și haine de ploaie);

2. Gunoiul va fi colectat în mod selectiv - vă rugăm să țineți în minte de acest detaliu important;       

3. Dacă vrei să participi cu adevărat, te rugăm să completezi formularul de mai jos (motivele sunt pur logistice, să ne dăm și noi seama, de câte mănuși sau măști etc. avem nevoie).

http://tinyurl.com/y49teb4a

Ce vă oferim:

1. Mănuși

2. Măști

3. Lopată

4. Saci de gunoi

Cât și:

5. Sendvișuri

6. Apă (pentru că nu vrem să producem și mai mult gunoi la un eveniment de colectare a deșeurilor, te rugăm să-ți aduci o ceașcă sau ploscă)

EXTRACOMPENSĂ:

Un bilet de intrare la concertul de jazz al trupei Mike Parker´s Trio Theory din 13 aprilie. Biletul este oferit de Szimpla, și vom face tragere la sorți între voluntari la fața locului.

Evenimentele de igienă publică, de colectare selectivă a deșeurilor din zonele periferice a orașului se vor repeta lunar, regulat aproape tot anul. Programul e destinat tuturor zonelor critice din Municipiu, și se va derula cu implicarea populației locale. Terenurile curățate vor fi monitorizate pe o perioadă mai lungă, cu intenția de a măsura viabilitatea muncii în folosul comunității. Echipa de organizatori este compusă din: WoodView Movement, Serviciul de Ajutor Maltez, Asociația Amenkha, S.C. TEGA S.A., Municipiul Sfântu Gheorghe, și Asociația GAL Sepsi.

Vă așteptăm cu încredere!

Foto arhivă

(Asociația GAL Sepsi)

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.