SOCIAL 25 martie 2020

Informația corectă poate face diferența: donează un abonament la ziar

de Covasna Media | 2099 vizualizări

Persoanele din categoriile de risc au nevoie și să fie la curent cu informațiile de zi cu zi 

În vremuri precum cele pe care le trăim, ziarul este poate singura sursă de informație locală credibilă și verificată pentru sute de oameni, mai ales pentru cei mai în vârstă, până la urmă cei mai vulnerabili dintre noi. Noi, Observatorul de Covasna, facem eforturi uriașe pentru a ne acoperi costurile și pentru a putea apărea în format tipărit în continuare. În acest sens, facem apel către voi, cei care beneficiați de munca noastră prin ziarul tipărit sau în mediul online - gratuit, să ne sprijiniți în modul cel mai simplu cu putință: un abonament. Acesta poate fi „donat”, iar beneficiarul său poate fi cineva drag, un membru al familiei, un vecin sau o cunoștință care nu are acces sau cunoștințe de utilizare a mijloacelor moderne de informare. 

Aproape paradoxal, în contextul neajunsurilor unui județ mic și al dificultăților de a menține o echipă agilă și performantă, istoria de 17 ani a Observatorului de Covasna este în sine o poveste de succes, pe care o împărțim cu toți cei ce au înțeles demersul nostru și l-au validat cumpărând un ziar, abonându-se sau citindu-ne online. 

Sunt 17 ani în care ne-am dăruit zi de zi unei meserii și unei misiuni!  În tot acest răstimp, zilnic câțiva oameni și-au început și sfârșit ziua cu gândul la cititori.  Sunt mii de dimineți în care ne-am adunat toată energia și pasiunea pentru a vă informa și delecta. Satisfacțiile au fost imense, deși de multe ori prea puțin tangibile. Ziarul e genul de lucru pe care de multe ori îl observi mai mult când lipsește, decât când îl primești în mod regulat. Și ne-am ambiționat să nu vă lipsească, să fim parte din fiecare zi, din relația voastră cu oamenii locului și poveștile lor. Sunt 17 ani de când apărem necontenit. Am pornit de la un crez și o serie de valori și am reușit să nu ne îndepărtăm de ele, oricât de multe au fost încercările. Ne asumăm și acum, ca și până acum, să scriem responsabil și obiectiv, transmițând exclusiv informații verificate și conforme regulilor deontologice.

Dacă vreți să vă alăturați inițiativei și prin acest fel să susțineți mass-media covăsneană de limbă română, vă rugăm să contactați redacția la observatorulcv@gmail.com sau la 0745041580. 

Vă mulțumim anticipat pentru suport și vă dorim multă sănătate! 

Echipa Observatorul de Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.