SOCIAL 16 ianuarie 2020

Începe perioada de înregistrare a aplicațiilor studenților care doresc să lucreze în Germania pe perioada vacanței de vară

de Covasna Media | 1834 vizualizări

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna anunţă începerea perioadei de înregistrare a aplicațiilor în programul destinat studenților care doresc să desfășoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanței de vară (minim 2 luni).

Menționăm că pot aplica studenții cu vârsta cuprinsă între 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii și care au cunoștințe bune/foarte bune de limba germană.

Pentru anul 2020, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, în gastronomia de sistem (fast-food), în producția industrială și în domeniul serviciilor.

Studenții care au domiciliul sau sunt înregistrați la o instituție de învățământ superior din județul Covasna, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna, str. Gen. Grigore Bălan nr. 14, localitatea Sf. Gheorghe, în vederea înregistrării aplicațiilor.

Înregistrarea se va desfășura în perioada 13.01.2020 – 14.02.2020, în intervalul luni – joi, orele 13.00 – 15.30.

Informații suplimentare cu privire la condițiile de aplicare, documentele necesare înregistrării aplicațiilor, precum și instrucțiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numărul de telefon 0040 267 312157, sau se găsesc pe site-ul www.anofm.ro>AJOFM Covasna>Comunicare>Materiale informative.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Covasna

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.