SOCIAL 19 iunie 2023

Încă un Proiect Erasmus+ al Trupei Osonó

de Covasna Media | 858 vizualizări

Teatrul Independent Osonó – în parteneriat cu Asociația Sportivă Sepsi Adrenalin, Uniunea Culturală Maghiară din Voivodina și Csöbörcsök E.V. din Stuttgart – realizează Proiectul „Sănătate pentru un viitor mai bun - Dezvoltarea personalității și conștientizarea sănătății în educație”, al cărui scop este sprijinirea profesorilor, a liderilor de grupuri și a profesioniștilor care lucrează cu tineri, prin cursuri de învățare non-formală personalizată. Proiectul se desfășoară la Budapesta, între 19 și 23 iunie, și reunește 20 de participanți din Ungaria, Germania, România și Serbia, iar programul său este conceput să le ofere celor implicați experiență în domeniul metodelor educaționale inovatoare, dar și oportunități de relaționare profesională.

Proiectul este sprijinit de Programul Erasmus+ al Uniunii Europene și pune accentul pe educația tinerilor pentru sănătate și promovarea unui echilibru mental și fizic, drept urmare atelierele sunt foarte diverse. Trainingurile legate de dezvoltarea personalității și team building, marca Osonó, sunt susținute de Fazakas Misi și Mucha Oszkár, în timp ce Benyhe Bernát provoacă participanții la autocunoaștere, printr-un workshop de educație teatrală. Activitățile sportive și stilul de viață sunt aprofundate sub coordonarea lui Szőcs Enikő și Szőcs Károly Csaba.

Proiectul intitulat Health4Future face parte dintr-o inițiativă regională pe termen lung, care deschide și susține programe al căror scop este căutarea de soluții la problemele profesionale cu care se confruntă cei ce lucrează cu tinerii. Până acum, Teatrul Independent Osonó a organizat 9 proiecte Erasmus.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.