SOCIAL 19 august 2022

„Ghiozdanul bogat pentru copilul sărac”, o nouă campanie a preotului Vasile Antonie Tămaș din Vâlcele

de Diana Pantelimon | 846 vizualizări

La inițiativa preotului Vasile Antonie Tămaș din Vâlcele, prin campania „Ghiozdanul bogat pentru copilul sărac“, 100 de elevi nevoiași​ din comună se vor bucura, prin îngăduința și generozitatea oamenilor dornici să ajute, de câte un ghiozdan plin cu rechizite școlare. 

Așa cum ne-a obișnuit, preotul Vasile Antonie Tămaș a lansat apelul în mediul online. Reacțiile din partea urmăritorilor au fost pozitive. În doar 7 zile de când a făcut anunțul, au fost donate 32 de bucăți.

„Campania „Ghiozdanul bogat pentru copilul sărac” a început! Primul ghiozdan complet a fost dăruit! Mai sunt 99 de copii săraci care vor începe școala în curând, iar noi trebuie să îi pregătim din timp! Dorești să participi? Lasă mesaj!”, a transmis preotul joi, 11 august a.c., pe pagina sa de Facebook.

„Am lansat această campanie pentru a-i ajuta pe copiii săraci din satele comunei Vâlcele. Până acum 32 de ghiozdane sunt rezolvate, unele sunt date, unele sunt promise”, a mai spus Vasile Antonie Tămaș joi, 18 august a.c., pentru CovasnaMedia.ro și Observatorul de Covasna.

Mai sunt doar două săptămâni până când va începe anul școlar. Cei care vor să aducă zâmbetul pe fața celor 68 de copilași săraci o pot face donând un ghiozdan dotat, după posibilități, cu tot ce ar avea nevoie un elev la școală. Preotul poate fi contactat prin mesaj pe Facebook Messenger, WhatsApp sau SMS la numărul de telefon 0768.901.642.

„Cel mai iubit preot din judeţul Covasna“, titlu acordat în 2016 de către Fundația Internațională „Omenia“, duce neîntrerupt campanii de sprijin și se implică fără ezitare în numeroase cazuri sociale. Este foarte popular pe rețelele de socializare, fiind, de curând, activ și pe TikTok, o platformă mai accesibilă și cu videoclipuri mai scurte. Mesajele lui sunt de impact, iar unele au fost accesate de peste un milion de fani.

Sursa foto: Facebook / Vasile Antonie Tămaș

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.