SOCIAL 4 decembrie 2018

Evenimentul de lansare de proiect și prima sesiune de îndrumare GAL SEPSI Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 697 vizualizări

În data de 3 decembrie a avut loc evenimentul de lansare de proiect și prima sesiune de îndrumare organizată de Asociația Grup de Acțiune Locală - SEPSI în sala de conferință innoHub. Întâlnirea a fost deschisă de către primarul Municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, și de viceprimarul și președintele Asociației, Tóth-Birtan Csaba.

Domnul Antal a reamintit publicului prezent că acum doi ani, înaintea începutului noului său mandat de primar, a promis că această perioadă va fi marcată și caracterizată de intervențiile municipiului în reducerea sărăciei și a excluziunii sociale. Iată, ca acest proces, lung deja, a luat startul și datorită proiectului câștigat de Asociația GAL SEPSI.

Președintele Asociației a precizat că pe lângă dezvoltarea infrastructurii, în aceste cartiere sunt la fel de importante intervențiile din cadrul proiectului care țintesc incluziunea socială a populației din aceste zone: promovarea educației interculturale, a respectului reciproc, precum prevenirea și combaterea discriminării și combaterea prejudecăților.

Prezentarea procedurii de evaluare și selecție a propunerilor de proiecte la nivel local

În a doua parte a evenimentului Veres-Nagy Tímea, manager de proiect le-a prezentat reprezentanților organizațiilor invitate, potențialelor parteneri procedura de evaluare și selecție a propunerilor de proiecte la nivel local. Asociația Grup de Acțiune Locală SEPSI planifică lansarea a trei runde de apel pentru suma totală de 6.625.000 (+ 375.000 cheltuieli de funcționare) euro. Datele planificate de lansare sunt: februarie, aprilie și iunie 2019.

Asociaţia GAL SEPSI

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.