SOCIAL 19 februarie 2020

Elevii strâng mărţişoare pentru a fi recondiţionate şi donate

de Covasna Media | 1357 vizualizări

Campania „Dar din dar de Mărţişor” a fost lansată anul trecut, iar anul acesta continuă cu a doua ediţie

Anul trecut s-au strâns aproape 1.000 de mărţişoare în cadrul campaniei „Dar din dar de Mărțișor”, iar anul acesta voluntarii îşi propun să strângă cel puţin la fel de multe. Campania este organizată de Centrul de Tineret din Întorsura Buzăului. De activitate se ocupă exclusiv elevii, ajutaţi, atunci când este necesar, de profesoara Doina Pătrunjel, coordonatoarea Centrului de Tineret. Mărţişoarele urmează a fi donate în perioada 1-8 martie doamnelor din oraşul Întorsura Buzăului şi împrejurimi.

Cine doreşte să se implice în campanie o poate face, deoarece tinerii voluntari sunt în punctul în care primesc mărţişoarele de la cine doreşte să le doneze, apoi le recondiţionează.

Până joia viitoare, 27.02.2020, se pot dona mărţişoarele la sediul Centrului de Tineret din Întorsura Buzăului, Liceul Teoretic „Mircea Eliade” sau puteţi lua legătura cu cel care coordonează campania anul acesta, subsemnatul (pe Facebook - David Leo).

Ca o premieră, voluntarii dornici să dăruiască mărţişoare au fost mai mulţi şi şi-au dorit să se implice imediat după ce organizatorii au anunțat că deschid lista înscrierilor. În consecință, dacă numărul de voluntari va fi mai mare, coordonatorii îşi propun să ajungă să împartă mărțișoarele în mai multe locaţii în acest an.

Rămânem aproape şi vedem cum se vor desfăşura lucrurile. Nu uitaţi, dacă aveţi mărţişoare acasă şi doriţi să le donaţi, puteţi face acest lucru și astfel veți contribui şi dumneavoastră la a aduce o mică bucurie cuiva! 

David Leonard Bularca

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.