SOCIAL 18 decembrie 2018

Donații de peste 50.000 de lei la Balul Caritabil Rotary 2018!

de Covasna Media | 1367 vizualizări

Membrii clubului Rotary din Sfântu Gheorghe au organizat sâmbătă, 15 decembrie 2018, cea de-a optsprezecea ediție a Balului Caritabil Rotary. Evenimentul a fost găzduit de saloanele restaurantului Orhideea Events și s-a bucurat de participarea unui număr impresionant de invitați.

Scopul evenimentului a fost acela de a aduna, prin intermediul unei „licitații” civile, fonduri pentru două proiecte prioritare ale clubului. Cel dintâi presupunea finalizarea turnării în bronz a machetei „Sfântu Gheorghe – oraș palpabil” (fonduri parțiale), iar al doilea cumpărarea de aparate de uz casnic de bază ce urmează a fi dăruite unor familii nevoiașe în preajma Crăciunului. Ambele proiecte au fost prezentate în detaliu de către organizatori, în timp ce participanții au avut oportunitatea de a oferi în acest sens donații în valoare de minimum 50 de lei.

Rezultatul licitației a depășit până și cele mai optimiste așteptări ale organizatorilor, întrucât deși proiectele propuse solicitau finanțări minime ce totalizau circa 12.000 de lei, valoarea donațiilor a fost una de peste 50.000 de lei.

„Suntem impresionați de solidaritatea și generozitatea participanților și credem că atât din perspectiva donațiilor, dar și a participării și atmosferei, balul de anul acesta a fost unul foarte reușit. Suntem recunoscători tuturor celor ce s-au implicat în organizare, precum și donatorilor”, a declarat președintele clubului Rotary din Sfântu Gheorghe, Grubisics Levente.

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.