SOCIAL 20 septembrie 2019

DJ121A: „De explicații, oamenii au podul plin”

de Covasna Media | 2121 vizualizări

Scrisoare deschisă a primarului din Valea Mare către conducerea Consiliului Județean

D-le Președinte,

Sunt Gheorghe Avram, primarul comunei Valea Mare şi mi-a parvenit şi mie o copie după scrisoarea deschisă adresată domniei voastre, cu cele peste 400 de semnături.

Această scrisoare este rodul activităţii unui grup de acţiune care iniţial voiau să blocheze drumul judeţean, dar din declaraţia dvs. de acum cca 2 săptămâni au înţeles că acest drum se află sub patronatul Consiliului Judeţean şi au găsit de cuviinţă să apeleze şi la dvs.

Comuna Valea Mare are cca 1050 locuitori, dacă se ţine cont că aproape 300 sunt plecaţi rezultă că doar copiii şi câţiva bătrâni nu au semnat această petiţie – deci avem cu cine discuta (din motive de spaţiu anexăm doar o parte din semnături).

Domnule preşedinte trebuie să înţelegem că dacă localităţile Boroşneu Mare, Barcani şi Înt. Buzăului nu sunt interesate de acest tronson de drum DJ 121A, ele având şi alte căi de acces, vălenii nu au şi dacă acum este crimă pentru o maşină să circule pe aici, când vor începe ploile de toamnă şi apa va umple craterele din asfalt, va fi prăpăd.

Deci scopul este ca pe acest drum să se poată circula în condiţii decente. Asta voiau semnatarii petiţiei să audă de la dvs.: când se va putea circula omeneşte între localităţile Înt. Buzăului şi Boroşneu Mare.

De explicaţii au podul plin. Şi eu, în baza unor promisiuni venite de la Consiliul Judeţean le-am promis, iar anii trecuţi când banii pentru DJ 121A au venit spre toamnă, le-am apus că în primăvara următoare vor începe lucrările, dar au rămas cu promisiunile, acum la fel, iar ei pe bună dreptate m-au făcut mincinos, iar pe facebook să nu mai vorbim.

Oamenii nu mai pot fi duşi cu vorba, ei spun că dacă exista 2/3 din suma necesară execuţiei să se înceapă lucrările în punctele mai critice (mai ales că acest contract a fost împărţit în două) pe parcurs urmând să se reglementeze situaţia şi astfel Consiliul Judeţean va face dovada că manifestă aceeaşi bunăvoinţă şi faţă de comuna Valea Mare, ca şi faţă de celelalte comune, pe unde mai trece acest drum.

D-le preşedinte în numele concetăţenilor mei, insist şi vă rog găsiţi urgent o modalitate de reabilitare a acestui tronson de drum Boroşneu Mare - Valea Mare - Înt. Buzăului.

Primar,

Avram Gheorghe

Distribuie articolul:  
|

SOCIAL

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.